De Handige werkbon-app

Eenvoudig je bedrijf besturen met de werkbon


Met de CannonWorks werkbon heeft iedereen altijd een juiste werkinstructie. Medewerkers kunnen met de app direct alles op de werkbon registreren, zoals uren, materialen, machines. Ook kunnen foto’s en documenten worden gedeeld met je medewerkers zodat er altijd een duidelijke werkinstructie hebt, alles duidelijk is en nooit discussie met de klant ontstaat.

Je maakt vanuit je projecten met één klik een werkbon aan. Je geeft automatisch de juiste werkinstructie die door de klant worden afgetekend wanneer het werk gereed is. 

CannonWorks kun je gebruiken als een echte werkbon-app, maar met CannonWorks heb je wel heel veel veel meer dan dan werkbonnen alleen....

Image

Maak een werkbon aan en iedereen krijgt em in de app

Image

Direct de juiste werkinstructie

Je stuurt je medewerker een werkbon zodat hij of zij direct weet welke werkzaamheden uit te voeren. Alle gegevens direct bij de hand, zoals een duidelijke werkinstructie, locatie van het werk en, indien gewenst kun je de persoon het aantal uren meegeven wat voor het project staat.  

Zo vanuit de offerte en/of calculatie

Alle gegevens die je ooit eerder hebt verwerkt in een offerte of calculatie wordt automatisch op de werkbon overgenomen evenals de detailinfo of het aantal begrootte uren. Ook specifieke materialen inclusief specificaties als kleur of soort, worden op de werkbon gezet zodat je medewerkers nooit misgrijpen.

Opgeslagen bij je project

Al je werkbonnen zijn eenvoudig terug te vinden bij het project, dus je kan zo de geschiedenis raadplegen zodat je exact weet wat de vorige keer bij de klant aan werk is verricht.

Een werkbon in de app

Eenvoudig en overzichtelijk. Iedereen krijgt een notificatie als een nieuwe werkbon is toegevoegd.

Image
Image
Image

Wat de werkbon doet voor jouw bedrijf

Je herkent het vast wel....

Iedereen in het bedrijf heeft het altijd druk en er is eigenlijk geen tijd meer om alles goed te regelen en te plannen. Medewerkers blijven maar vragen wat ze precies moeten doen omdat zaken niet duidelijk zijn, ze weten niet precies wanneer het werk uitgevoerd moet worden en op kantoor is er geen goed overzicht meer welk project is afgerond of waaraan nog iets aan moet gebeuren om de klus te kunnen afronden.

De werkbon in CannonWorks

Iedere medewerker krijgt inzicht in welke klussen er nog gedaan moeten worden. Er is altijd een goede werkinstructie waarbij duidelijk is wat precies moet worden uigevoerd. Foto’s en/of instructies zijn bijgevoegd en kan men in de app raadplegen. Zij kunnen direct uren registreren op de werkbon en gebruikte materialen en machines vastleggen, zodat altijd de administratie op het project compleet is en er of de factuur niets meer wordt vergeten.
 
Image

En voor kantoor wordt het heel overichtelijk

De status van de project staan nu duidelijk aangegeven en direct is te zien welke projecten klaar zijn en welke nog niet. Gebruik je de plannings addon ook met de werkbon dan zie je meteen wie waarop staat ingepland en weleke medewerker wel of niet beschikbaar is om aan een werkbon te koppelen voor een specifiek tijstip of dag(en).

CannonWorks is veel meer dan dat...

Image

Een makkelijk te gerbuiken ERP-systeem

Met een normale werkbon-app kun je werkbonnen inplannen voor je medewerkers, maar dat is nog geen systeem waarmee je het hele bedrijf kunt besturen. Met CannonWorks al ERP en CRM systeem in-één kun je alles in je bedrijf regelen en de werkbon en een planning is een belangrijk onderdeel daarvan.

Zo kun je vanaf het eerste klantcontact alles regelen, tot en met het regelen van de betaling van de factuur. De werkorder, de planning, de medewerkers iedereen weet precies wat hij/zij moet doen en de klant krijgt automatisch een correcte factuur waarop niets is vergeten. CannonWorks heeft een koppeling met de meeste boekhoudpakketten, dus de werkbon is gekoppeld aan je volledige boekhouding. Je hebt geen andere software meer nodig.
 

Wanneer je de werkbon in CannonWorks gebruikt, dan heb je geen aparte werkbonapp nodig is alles geïntegreerd in je gehele bedrijfsproces. Ze heb je het volledige kantoor in je broekzak en kun je alle medewerkers en projecten op elk moment en gewoon onderweg regelen.

Daar waar alleen een werkbon app mensen slechts op de juiste plek kan brengen, heb je met CannonWorks direct de urenregistratie, planning, de facturatie en de boekhouding geregeld, zonder dat je daar zelf nog werk van hebt.

Een werkbon in de app

Eenvoudig en overzichtelijk. Iedereen krijgt een notificatie als een nieuwe werkbon is toegevoegd.

Image

Maak een keuze uit jouw branche

Al onze producten zijn 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar

Image
Bouw/montage

Bouw/montage

Voor wie zijn kantoor bij de hand wil hebben

Installateurs

Installateurs

Gemak in dagelijks werk zonder rompslomp

Servicemonteurs

Servicemonteurs

Direct met je klant ter plekke kunnen afrekenen

Hoveniers

Hoveniers

En je klant inzicht geven in werk dat je hebt geleverd

Schilders

Schilders

Een prijscalculatie met direct een offerte

Stukadoors

Stukadoors

Snel een offerte opstellen en een deal maken

Glazenwassers

Glazenwassers

Gewoon handig alles met de App doen

Glazenmakers

Glazenmakers

Met speciaal ontwikkelde glas-module

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Aankoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
bancontact-addon.png
Bancontact
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
kalender__200x200.png
Planning
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

AVG Proof en geen rondslingerende briefjes meer

Onze klanten wilden graag nadat ze een order hadden ontvangen de medewerkers voor die specifieke dat een duidelijke werkinstructie konden meegeven, zonder dat er allerlei briefjes en notities rondslingeren. Zeker sinds de invoering van de AVG bleek dat veel van onze klanten op hun werkinstructie het klankadres en telefoonnummers vermelden, wat helemaal niet mag, omdat papier overal kan rondslingeren en zo persoonsgegevens van klanten zomaar op staat kunnen komen te liggen. 

We hebben daarvoor één handige app zodat de medewerker op zijn eigen telefoon in één oogopslag kan zien wat er moet gebeuren, waar, wanneer en welke collega’s ze mee moeten samenwerken op dat project. De klantgegevens zijn alleen in de app opvraagbaar en voor anderen niet inzichtelijk.

Nu we een slimme werkbon hebben toegevoegd in de App van CannonWorks kunnen alle medewerkers direct zien op hun dashboard welke projecten er klaar staan om mee te starten. Wanneer zij op dat project klikken, dan zie je de werkinstructie, de gegevens van het werkadres, de contactgegevens van de klant en een eventueel ingepland tijdstip voor uitvoering. De medewerker kan zo zijn/haar werk doen en wanneer het project klaar is deze laten aftekenen door de klant, waarna het project verdwijnt en de gegevens verdwijnen voor de medewerker.

Image

Handig voor al je medewerkers omdat:

  • Zij krijgen per dag de planning in de app te zien. 
  • Ze weten precies wat ze moeten doen
  • Geen rondslingerende notities meer, er wordt niets meer vergeten
  • Persoonsgegevens van klanten komen niet meer op straat te liggen.
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden