Speciaal voor bedrijven in hekwerken

Software waarmee je grip krijgt op je bedrijf

Image

Alles in je bedrijf strak geregeld

Ben je ondernemer of ZZP'er en je hebt de ambitie om de zaken in je bedrijf top te regelen, zodat je van alles op de hoogte wordt gehouden van je klanten en leveranciers? Dan hebben we voor jou gebruiksvriendelijke online software dat alles voor je regelt en bijhoudt.

Op mobiel, tablet en PC

Met CannonWorks werk je mobiel en zo heb je het kantoor in je broekzak. Je krijg overzicht in alles wat er in je bedrijf gebeurd, van offerte aanvragen tot en met de afronding van projecten. Je kunt direct je uren vastleggen, maar ook direct facturen sturen met een betaling wanneer het product of de dienst geleverd is.

Inzicht in resultaten

Je gaat inzicht krijgen in de resultaten van je projecten doordat uren digitaal worden bijgehouden de inkopen en de kosten die je voor een project maakt. Zo kun je optimaal sturen op betere resultaten.

Je bedrijf regelen op ieder apparaat

Alles van offerteaanvraag tot en met de bedrijfsresultaten in 1 applicatie

Image

Offertes maken in je eigen huisstijl

Met CannonWorks maak je snel en eenvoudig offertes en dat in je eigen huisstijl. Je voegt snel regels toe, eventueel met afbeeldingen, zodat de klant een duidelijk en goed leesbare offerte krijgt die er altijd goed en betrouwbaar uit ziet.

Materialen en soorten hekwerk standaardiseren

Je kunt zelf voor al het hekwerk wat je toepast, monteert en verkoopt offerteregels samenstellen zodat je alle onderdelen daarin kunt definiëren en zo uiteindelijk een standaard prijs per type hekwerk kunt instellen en bij iedere volgende offerte steeds weer opnieuw kan selecteren.

Overzicht in lopende projecten

Wanneer je een opdracht hebt gekregen, dan wordt daar automatisch een project van gemaakt en kunnen daarop uren worden vastgelegd net als bestelde materialen. Dat wordt direct allemaal automatisch verwerkt door dat jij en/of je medewerkers of inhuurkrachten dat zelf met de CannonWorks-app kunnen doen.

Automatisch gefactureerd

Als je dan vervolgens een factuur wilt sturen aan je klant, dan worden alle uren en kosten automatisch op de factuur gezet, zodat je met één druk op de knop de factuur aanmaakt en verstuurt.

Rapportage van opbrengsten en kosten

CannonWorks geeft je inzicht in alle kosten, uren maar ook omzetten en andere data die je als ondernemer nodig hebt om je bedrijf goed te kunnen besturen.

 

Het kantoor in je broekzak

En alles wat je normaal gesproken op kantoor doet, regel je nu gewoon met je mobiel met de CannonWorks-app

Image

Alles in- en rond je bedrijf regelen

Met CannonWorks regel je alles in- en rondom je bedrijf met 1 app, die alles voor je bijhoudt. Je heb zo inzicht in alle offertes, facturen, projecten, resultaten en je hebt al je  je relaties onder een knop zitten die je direct kunnen bellen of mailen.

We willen het ondernemen zo prettig mogelijk maken

Ons doel is om ondernemers prettig en zonder moeilijk gedoe hun bedrijf te kunnen laten runnen. Wij hebben het volgen voor je mogelijk gemaakt:

  • Mobiel werken (ook met APP)
  • Overzichtelijke dashboards
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Betalen per maand
  • Gratis online helpdesk
  • Samenwerken aan projecten met collega's
  • Koppeling met de boekhouder

Structuur en overzicht

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifieke rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en de mensen op de werkvloer bijvoorbeeld alleen de urenregistratie.

Je gaat jouw klanten ook gemak geven

Met CannonWorks biedt je jouw klanten optimaal gemak doordat zij rechtstreeks opdrachten kunnen geven en online kunnen betalen

Rechtstreeks opdrachten ontvangen

Als je een offerte verzend aan jouw klant, dan wordt automatisch een knop meegestuurd waardoor de klant direct een opdracht kan geven en de order automatisch wordt terug-bevestigd. Je krijgt hier altijd notificatie van op het dashboard, via e-mail of via een push-bericht op je telefoon. De afspraken liggen dan gelijk vast inclusief algemene voorwaarden en de overeengekomen prijzen.

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en sneller over te gaan tot een opdracht wanneer zij deze digitaal aangeboden krijgen en direct actie kunnen ondernemen om zonder moeite direct een opdracht te kunnen verstrekken.

Image
Image

Laat je facturen met iDEAL betalen

Alle facturen die je met CannonWorks maakt, kun je ook een iDEAL-knop aan toevoegen. Zo kunnen klanten direct online de factuur betalen. Ook kunnen klanten ter plekke betalen met een QR-code welke je kunt tonen en waarmee je jouw klant gelijk ter plaatsen en op locatie kunt laten betalen als je klaar bent met de klus.

Op deze manier hoef je nooit meer te wachten op je geld en biedt je de klant optimaal betaalgemak. De ervaring is dat er sneller wordt betaald en de klant het als prettig ervaart om dat dan ook gelijk te kunnen doen.

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor zelfstandigen (ZZP)
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Inzicht in de resultaten van ieder project

Krijg grip op je projecten door direct te zien hoe het project loopt en wat het budget is

De nacalculatie

Wanneer je offertes hebt gemaakt, dan bereken je prijzen op basis van een inschatting die je maakt aan uren en benodigde materialen. Zodra het project een opdracht is geworden en er uren worden geregistreerd door jou, je medewerkers en/of inhuurkrachten en er worden materialen voor dat project ingekocht, dan zie je in je projecten automatisch deze kosten verschijnen, zodat je gelijk overzicht krijgt tussen werkelijke en begrootte kosten, oftewel de nacalculatie.

Budget en bijsturen

Je ziet dan direct door wat een project aan kosten wordt gemaakt en dat wordt vergeleken met het bedrag van de offerte, waardoor je live kunt zien waar je met het project staat en wat het budget is. Zo kun je tussentijds bijsturen en krijg je grip op de resultaten van je projecten.

Resultaat inzichtelijk

Wanneer een project dan klaar is, dan zie je precies wat dat project heeft opgeleverd en hoeveel winst je hebt gemaakt. Ook bij regiewerken kun je precies zien wat het totaalbedrag moet zijn wat je de klant kunt factureren.

Meerwerk voor je bijgehouden

Heb je meer moeten doen dan dat je oorspronkelijk met de klant bent overeengekomen, dan kun je eenvoudig dat als meerwerk vastleggen en worden deze kosten apart gehouden. 

Als je dan een factuur maakt, dan staan alle uren, materialen en machines op de facturen en vergeet je nooit meer iets.

Image

Met een gratis boekhoudkoppeling

Leg een koppeling met de meest gebruikte boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

Image

CannonWorks voor het dagelijks werk

Met CannonWorks houdt je de administratie van je projecten bij. Al je bestellingen, inkopen, verkoopfacturen en het inzicht in je relaties en alle projecten. Je regelt daarmee de dagelijkse zaken van je bedrijf en zit je aan het stuur om je onderneming succesvoller te kunnen maken. De aangiftes en jaarrekeningen die maak je in een boekhoudpakket en dat is rechtstreeks gekoppeld aan CannonWorks.

Bij de boekhouder alles digitaal aangeleverd

CannonWorks houdt dus alles voor jou en voor je boekhouder bij, waardoor je geen onnodige kosten hoeft te maken. Alle administratieve handelingen worden automatisch doorgeschoten in het boekhoudpakket zodat de boekhouding altijd up-to-date is. 

De boekhouder of accountant heeft zo zonder moeite ook zijn of haar zaken optimaal voor jouw bedrijf op orde.

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Start vrijblijvend en zonder verplichtingen

In 2 minuten geïnstalleerd, je kunt gratis uitproberen en is per direct opzegbaar.

Eenvoudig van start

Wij hebben het principe "what you see is what you get". Bepaal zelf en geheel vrijblijvend of wij voor je bedrijf de beste oplossing bieden. Je kunt per direct starten en je account is in 2 minuten al geheel ingericht naar jouw wens en kun je direct starten met je eerste offerte, factuur of gelijk uren vastleggen voor een nieuw project.

Uitbreiden naar wens

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dit zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past.

Gratis helpdesk

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen en dat al vanaf een paar euro per maand. Ervaar daarom zelf het gemak van CannonWorks. 

Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je gratis gebruik maken van onze online helpdesk die 24/7 beschikbaar is.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden