Calculatiesoftware voor glaszetters

Maak goed onderbouwde offertes met het meest gebruikersvriendelijke calculatiepakket

Schildersbedrijf en stukadoorsbedrijf

Ben je glaszetter en je zoekt een calculatieprogramma dat allerlei soorten beglazing inclusief het zetten ervan voor je uitrekent?

Dan hebben wij voor jou een calculatieprogramma specifiek voor glasmontagebedrijven. Zo kun je snel en eenvoudig een goed onderbouwde begroting maken met de prijzen die je als glaszetter aan je klant wilt aanbieden inclusief latten en ventilatieroosters.

Met een paar muisklikken kun met de app op smartphone of tablet al tijdens de werkopname de meters ingeven en direct de prijzen daarop inlezen. De calculatie inclusief offerte staat dan met één klik al klaar en kun je deze, geheel in je eigen huisstijl, verzenden aan je klant. Zo heb je voordat je vertrekt de offerte al bij de klant in de mail.

Start vandaag nog met CannonWorks en ervaar het gemak van calculeren en offertes maken op je mobiel of tablet.

Calculeren met eenheidsprijzen of normen

Eenheidsprijzen van glas gecombineerd met zetmethoden

Veel glaszetters werken met standaard vierkante meter prijzen. Het probleem daarbij is dat de plaatsingsmethode daarbij niet altijd aansluit. Je kunt nu met CannonWorks alle mogelijke soorten beglazing toepassen en de beglazingsmethode daarop apart inlezen. Zo kun je specifiek voor nieuwbouw of onderhoudmethodes van zetten van beglazing uitrekenen. 

Je kunt dan eenvoudig een offerte maken met een uitstekende onderbouwing van de soorten glas, zetmethode maar ook ventilatieroosters of het aanpassen van kozijnen en ramen. 

Zo heb je snel een prijs en heb je binnen enkele seconden je offerte klaar staan om naar de klant te versturen.

Image

Een op-maat begroting

Een offerte zonder een woord te hoeven typen

Je hebt met CannonWorks een calculatieprogramma waarmee je heel snel een calculatie kunt opbouwen en waarbij je met een paar kliks je meetgegevens aan de juiste prijzen hebt gekoppeld. CannonWorks zet dan ook meteen de juiste beschrijving op de begroting die ook wordt meegenomen in de offerte. Een offerte wordt automatisch gegenereerd, zodat je geen woord meer hoeft te typen om een goed leesbare offerte te kunnen maken.

Met specificaties precies zoals jij het wilt

Je kan de offerte met begroting exact zo weergeven als jij of je klant wenst. Per per gebouw of per ruimte en gespecificeerd voor gevels en verdiepingen.  Je kunt aangeven welke details je wel of niet wilt tonen zoals de meetgegevens, eenheidsprijzen, subtotalen e.d. Je geeft daarnaast een duidelijk overzicht van de toep te passen glassoorten. Zo geef je de klant precies de informatie die je hem of haar wilt geven. 

Overzicht in lopende aanvragen en offertes

Alle offertes worden in een overzichtelijk dashboard geplaatst, zo krijg je inzicht in wat je hebt verstuurd en welke offerte je nog moet maken en welke je een opdracht van hebt ontvangen. Zo kun je onderweg dit gewoon op je mobiel raadplegen. Ervaar de snelheid en gemak  van dit calculatieprogramma dat automatisch offertes voor je maakt en alles voor je bijhoudt. Dit levert je iedere dag tijdwinst op!

Offerte maken in software

Met een top-offerte!

PDF van calculatie met offerte

Alles in je eigen huisstijl

Bij het aanmaken van je Account stel je binnen een paar minuten automatisch al je huisstijl en je documentopmaak in. Als je de calculatie dan maakt heb je direct al de offerte klaar staan in je eigen huisstijl en aangevuld met eventuele algemene voorwaarden. De offerte kun je direct verzenden via de handige mailfunctie in CannonWorks.

Tip; Heb je nog geen goede algemene voorwaarden? In je account kun je zelf kiezen welke te gebruiken. Zo hebben we diverse voorbeelden van algemene voorwaarden of je kunt je eigen algemene voorwaarden of die van de branchevereniging toevoegen.

CannonWorks is geschikt voor zowel ZZP-ers als MKB- en grote bedrijven.

Hoog- en laag BTW altijd juist berekend

CannonWorks rekent voor jou automatisch de juiste BTW-tarieven uit. Je hoeft dus zelf niet meer de regelgeving erop na te slaan om tot het juiste BTW-bedrag te komen als het om toepassen van isolatieglas gaat.

Kies hier het pakket dat het beste bij je wensen past

Gratis op proef, vrijblijvend en zonder verplichtingen

Basispakket

€ 19,- p/m

Calculatiepakket

€ 29,- p/m

Pro-pakket

€ 39,- p/m

MKB Pro-pakket

€ 49,- p/m

Al onze pakketten zijn transparant in prijs en zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
Meerjaren onderhoud
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
Herhalings facturen
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je stukadoorsklus zo ter plaatse op mobiel of tablet doen. Deze kun je indien je daarvoor kiest, direct bij je klant achterlaten in de e-mail. Zo lever je snel je offerte, kun je direct de deal maken en ben je concurrent altijd voor.

Image

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf

Onze calculatiesoftware voor glaszetters is uitstekend geschikt voor zowel MKB-bedrijven als ook voor ZPP'ers. Geen moeilijke cursussen zijn nodig en je kan er snel mee aan de slag, omdat;

  • het eenvoudig werkt
  • je mobiel met de App kunt calculeren
  • je automatisch ook offerte maakt
  • en kunt e-mailen
  • je samen kunt werken
  • het tijd gaat besparen
  • geen investering hoeft te doen
  • zelf kan kiezen welke modules te gebruiken
  • makkelijk is over te stappen
  • het aansluit bij je huidige werkwijze

Ervaar het zelf met een proefabonnement, je kan gratis proberen, de prijs is transparant en je zit nergens aan vast.

Offerte per mail

Wil je meer dan alleen calculeren?

Wanneer je de gratis proefperiode bent gestart kun je binnen je eigen account aangeven welke modules oftewel add-ons je eventeel wilt toevoegen aan je pakket om naast de calculatiemodule je bijvoorbeeld ook facturen kunt maken en projecten kunt beheren.

Je kunt de meeste van deze Add-ons's gratis uitproberen. Je kunt zo ervaren of de module wel of niet bij jouw bedrijf of werkwijze past en kun je CannonWorks optimaal inrichten.

© 2020 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden