Calculatiesoftware voor schilderwerk

Maak goed onderbouwde offertes met het meest gebruiksvriendelijke calculatiepakket voor schildersbedrijven

Schildersbedrijf en stukadoorsbedrijf

Een calculatieprogramma voor schilders

Ben je schilder of heb je een schildersbedrijf en je zoekt een calculatieprogramma dat alles optimaal voor je uitrekent en alles duidelijk voor je klant op papier zet? Dan hebben we voor jou de oplossing om goed onderbouwde calculaties te maken inclusief een duidelijke offerte.

Met direct een duidelijke offerte

Wanneer je de meters ingeeft, dan worden de werkzaamheden direct vertaald naar begrijpelijke test en wordt een offerte automatisch gegenereerd. Met een paar kliks kun je al een offerte maken met de app op smartphone, tablet en PC. De offerte staat dan al klaar en kun je deze geheel in je eigen huisstijl verzenden aan je klant. 

Snel nieuwe opdrachten ontvangen

Start vandaag nog met CannonWorks en heb in een paar minuten je eerste offerte met calculatie bij je klant in de e-mail. De klant kan dan snel beslissen met de direct-orderknop en scoor je snel nieuwe opdrachten.

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je schilderklus zo ter plekke op mobiel of tablet doen en direct een goed onderbouwde offerte met begroting maken. Deze kun je dan zelfs al direct achterlaten bij de klant in de e-mail. Zo lever je snel je offerte in en ben je concurrent altijd voor.

Image

Snel en gemakkelijk calculeren

En krijg overzicht in alle lopende aanvragen en offertes, zodat je snel en op tijd kunt reageren

Eenvoudig een uitgebreide calculatie maken

Je wilt natuurlijk een calculatieprogramma waarop kunt vertrouwen dat de juiste prijzen worden berekend. Een begroting voor een klant maken is vaak een tijdrovende klus, maar met CannonWorks kun je heel snel een calculatie opbouwen waarbij je met een paar kliks je meetgegevens aan de juiste prijzen hebt gekoppeld. Zo krijg je meteen de juiste beschrijving op de begroting en dat wordt dan ook automatisch in de offerte verwerkt.

De begroting exact zoals jij het wilt

Zodra je een meetregel invoert staat ook de prijs al klaar. Je kunt je de begroting exact zo weergeven als jij of je klant wenst. Per per gebouw, gebouwdeel of per gebouwelement kun je aangeven welke details je wel of niet wil tonen zoals, eenheidsprijzen, subtotalen, omschrijvingen en meer. Je geeft zo een duidelijk overzicht van eventuele systemen vanuit het Basis Verf Bestek. Zo geef je de klant precies de informatie die je wilt verstrekken.

Overzicht in lopende aanvragen en offertes

Alle offertes worden in een overzichtelijk dashboard geplaatst, zodat je precies weet wat je hebt verstuurd, welke offerte je nog moet maken en van wie je een opdracht van hebt ontvangen. Gebruikers van CannonWorks ervaren elke dag snelheid en gemak van dit calculatieprogramma dat automatisch offertes voor je maakt en alles voor je bijhoudt, wat iedere dag weer een enorme tijdwinst oplevert.

Offerte maken in software

Direct een offerte zonder een woord te typen

Altijd een correcte offerte waarin alles goed en duidelijk staat omschreven

PDF van calculatie met offerte

Offertes in je eigen huisstijl

Met CannonWorks maak je tijdens het calculeren een offerte en dat volledig in je eigen huisstijl. Bij het aanmaken van je account stel je automatisch al je logo en je briefpapier-layout in. De offerte kun je dan direct verzenden via de handige e-mailfunctie in CannonWorks.

Ook met jouw algemene voorwaarden

Hierdoor heb je direct al een eerst offerte klaar staan precies zoals jij het wilt en dat aangevuld met eventuele algemene voorwaarden. Hanteer je nog geen goede algemene voorwaarden, dan kun je in CannonWorks zelf kiezen welke algemene voorwaarden je wilt gaan gebruiken. Zo hebben we diverse voorbeelden of je kunt je eigen algemene voorwaarden toevoegen.

Hoog- en laag BTW altijd juist berekend

CannonWorks rekent voor jou automatisch de juiste BTW-tarieven uit. Je hoeft dus zelf niet meer de regelgeving erop na te slaan om tot het juiste BTW-bedrag te komen. Met CannonWorks creëer je gemak en snelheid in je werk en verhoog je sterk de kans op nieuwe opdrachten.

Een opname op locatie met foto's

Je kunt met de CannonWorks-app voor je offertes op locatie foto's maken welke automatisch worden toegevoegd aan je calculatie, begroting en/of offerte. Zo heb je altijd een heldere en duidelijke en goed onderbouwde offerte.

Image

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
kalender__200x200.png
Planning
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.
Naar software voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf kunnen we de software zo instellen dat je het bedrijf naar behoefte optimaal kunt automatiseren en kunt inrichten voor kantoor en de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Het kantoor in je broekzak

CannonWorks is veel meer dan calculatiesoftware, je kunt je hele bedrijf er perfect mee organiseren

Alles in je bedrijf digitaal geregeld

CannonWorks is veel meer dan alleen een calculatieprogramma, het regelt namelijk alles in je bedrijf. Daarmee heb je het kantoor in je broekzak, zodat jij (en eventuele collega's) direct de zaken tijdens de werkdag zelf kunnen regelen. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk. CannonWorks heeft een koppeling met de meest gebruikte boekhoudpakketten.

CannonWorks ontzorgt je op alle vlakken

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's
 • Gekoppeld aan je bestaande boekhouding

De hele administratie probleemloos geregeld

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifiek rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en een op de werkvloer bijvoorbeeld alleen maar de urenregistratie.

Image

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf

Voor ieder bedrijf, klein en groot werken efficiënt met CannonWorks

Kennis van Schilderwerk en vastgoedonderhoud

CannonWorks ooit ontstaan vanuit het schildersbedrijf. Wij weten als geen ander hoe de calculatiesoftware zou moeten werken. Onze software is uitstekend geschikt voor ZPP'ers, MKB-schildersbedrijven en ook grote vastgoedonderhoudsbedrijven. Geen moeilijke cursussen zijn nodig en je kan er snel mee aan de slag, omdat;

 • CannonWorks gebruiksvriendelijk is
 • Je ook mobiel en met de app kunt calculeren
 • Je automatisch een offerte maakt
 • Deze direct kunt e-mailen
 • Je samen kunt werken met collega's
 • Het je tijd gaat besparen
 • Geen investering hoeft te doen
 • Zelf kan kiezen welke modules te gebruiken
 • Makkelijk is over te stappen
 • Het aansluit bij je huidige werkwijze

Ervaar het zelf met een proefabonnement, je kunt CannonWorks gratis proberen, de prijs is transparant en je zit nergens aan vast.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden