Calculatie-software voor schilderwerk

Maak goed onderbouwde offertes met het meest gebruiksvriendelijke calculatiepakket voor schildersbedrijven. Wij hebben voor jou de oplossing om goed onderbouwde calculaties te maken inclusief een duidelijke offerte.

Schildersbedrijf en stukadoorsbedrijf

Een calculatieprogramma voor schilders

Ben je schilder of heb je een schildersbedrijf en je zoekt een calculatieprogramma dat alles optimaal voor je uitrekent en alles duidelijk voor je klant op papier zet? Dan hebben we voor jou de oplossing om goed onderbouwde calculaties te maken inclusief een duidelijke offerte.

Met direct een duidelijke offerte

Wanneer je de meters ingeeft, dan worden de werkzaamheden direct vertaald naar begrijpelijke test en wordt een offerte automatisch gegenereerd. Met een paar kliks kun je al een offerte maken met de app op smartphone, tablet en PC. De offerte staat dan al klaar en kun je deze geheel in je eigen huisstijl verzenden aan je klant. 

Snel nieuwe opdrachten ontvangen

Start vandaag nog met CannonWorks en heb in een paar minuten je eerste offerte met calculatie bij je klant in de e-mail. De klant kan dan snel beslissen met de direct-orderknop en scoor je snel nieuwe opdrachten.

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je schilderklus zo ter plekke op mobiel of tablet doen en direct een goed onderbouwde offerte met begroting maken. Deze kun je dan zelfs al direct achterlaten bij de klant in de e-mail. Zo lever je snel je offerte in en ben je concurrent altijd voor.

Image

Snel en gemakkelijk calculeren

En krijg overzicht in alle lopende aanvragen en offertes, zodat je snel en op tijd kunt reageren

Eenvoudig een uitgebreide calculatie maken

Je wilt natuurlijk een calculatieprogramma waarop kunt vertrouwen dat de juiste prijzen worden berekend. Een begroting voor een klant maken is vaak een tijdrovende klus, maar met CannonWorks kun je heel snel een calculatie opbouwen waarbij je met een paar kliks je meetgegevens aan de juiste prijzen hebt gekoppeld. Zo krijg je meteen de juiste beschrijving op de begroting en dat wordt dan ook automatisch in de offerte verwerkt.

De begroting exact zoals jij het wilt

Zodra je een meetregel invoert staat ook de prijs al klaar. Je kunt je de begroting exact zo weergeven als jij of je klant wenst. Per per gebouw, gebouwdeel of per gebouwelement kun je aangeven welke details je wel of niet wil tonen zoals, eenheidsprijzen, subtotalen, omschrijvingen en meer. Je geeft zo een duidelijk overzicht van eventuele systemen vanuit het Basis Verf Bestek. Zo geef je de klant precies de informatie die je wilt verstrekken.

Overzicht in lopende aanvragen en offertes

Alle offertes worden in een overzichtelijk dashboard geplaatst, zodat je precies weet wat je hebt verstuurd, welke offerte je nog moet maken en van wie je een opdracht van hebt ontvangen. Gebruikers van CannonWorks ervaren elke dag snelheid en gemak van dit calculatieprogramma dat automatisch offertes voor je maakt en alles voor je bijhoudt, wat iedere dag weer een enorme tijdwinst oplevert.

Offerte maken in software

Direct een offerte zonder een woord te typen

Altijd een correcte offerte waarin alles goed en duidelijk staat omschreven conform het Basis Verfbestek. Je maakt een begroting met de juiste BTW berekening met direct een offerte in je eigen huisstijl.

PDF van calculatie met offerte

Offertes in je eigen huisstijl

Met CannonWorks maak je tijdens het calculeren een offerte en dat volledig in je eigen huisstijl. Bij het aanmaken van je account stel je automatisch al je logo en je briefpapier-layout in. De offerte kun je dan direct verzenden via de handige e-mailfunctie in CannonWorks.

Ook met jouw algemene voorwaarden

Hierdoor heb je direct al een eerst offerte klaar staan precies zoals jij het wilt en dat aangevuld met eventuele algemene voorwaarden. Hanteer je nog geen goede algemene voorwaarden, dan kun je in CannonWorks zelf kiezen welke algemene voorwaarden je wilt gaan gebruiken. Zo hebben we diverse voorbeelden of je kunt je eigen algemene voorwaarden toevoegen.

Hoog- en laag BTW altijd juist berekend

CannonWorks rekent voor jou automatisch de juiste BTW-tarieven uit. Je hoeft dus zelf niet meer de regelgeving erop na te slaan om tot het juiste BTW-bedrag te komen. Met CannonWorks creëer je gemak en snelheid in je werk en verhoog je sterk de kans op nieuwe opdrachten.

Een opname op locatie met foto's

Je kunt met de CannonWorks-app voor je offertes op locatie foto's maken welke automatisch worden toegevoegd aan je calculatie, begroting en/of offerte. Zo heb je altijd een heldere en duidelijke en goed onderbouwde offerte.

Image

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Het kantoor in je broekzak

CannonWorks is veel meer dan calculatiesoftware, je kunt je hele bedrijf er perfect mee organiseren. CannonWorks is veel meer dan alleen een calculatieprogramma, het regelt namelijk alles in je bedrijf. Je hebt met de CannonWorks-app het kantoor in je broekzak, zodat jij (en eventuele collega's) direct de zaken tijdens de werkdag optimaal kunnen regelen.

Alles in je bedrijf digitaal geregeld

CannonWorks is veel meer dan alleen een calculatieprogramma, het regelt namelijk alles in je bedrijf. Daarmee heb je het kantoor in je broekzak, zodat jij (en eventuele collega's) direct de zaken tijdens de werkdag zelf kunnen regelen. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk. CannonWorks heeft een koppeling met de meest gebruikte boekhoudpakketten.

CannonWorks ontzorgt je op alle vlakken

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's
 • Gekoppeld aan je bestaande boekhouding

De hele administratie probleemloos geregeld

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifiek rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en een op de werkvloer bijvoorbeeld alleen maar de urenregistratie.

Image

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf

Ieder bedrijf, klein en groot werktefficiënt met CannonWorks. Onze software is dan uitstekend geschikt voor ZPP'ers, MKB-schildersbedrijven en ook grote vastgoedonderhoudsbedrijven.

Offerte per mail

Kennis van Schilderwerk en vastgoedonderhoud

CannonWorks ooit ontstaan vanuit het schildersbedrijf. Wij weten als geen ander hoe de calculatiesoftware zou moeten werken. Onze software is dan uitstekend geschikt voor ZPP'ers, MKB-schildersbedrijven en ook grote vastgoedonderhoudsbedrijven. Geen moeilijke cursussen zijn nodig en je kunt er snel mee aan de slag, omdat;

 • CannonWorks gebruiksvriendelijk is
 • Je ook met de app kunt calculeren
 • Je automatisch een offerte maakt
 • Deze direct kunt e-mailen
 • Je samen kunt werken met collega's
 • Het je tijd gaat besparen
 • Geen investering hoeft te doen
 • Zelf kan kiezen wat te gebruiken
 • Makkelijk is over te stappen
 • Het aansluit bij je huidige werkwijze

Meld je gratis aan en ervaar het zelf. CannonWorks is per direct opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden