Nacalculatie en project-administratie

Grip krijgen op de financiën van je bedrijf, dat is pas prettig werken...

Image

Maakt je project winst of verlies?

Heb jij wel het inzicht of je onderhanden projecten goed lopen? Je niet achterloopt op de uren en of dat je zeker weet dat je de materialen je niet te duur hebt ingekocht. Als je dat inzicht nu niet hebt, dan heb je met de nacalculatie van CannonWorks de oplossing om alles live bij te houden en kun je tijdens het project live inzien of je nog onder het begrote budget zit.

Live informatie

Je kunt op ieder moment van de dag live de resultaten inzien. Je kunt op kantoor je project analyseren, maar ook gewoon met de CannonWorks-app onderweg. Zo zie direct hoe het project er momenteel bij staat qua financiën. Jij kunt zo zelf alles bijhouden, maar ook uitvoerders of projectleiders krijgen zo inzicht en grip op hun projecten.

Gekoppeld aan je boekhouding

Alles van jouw projecten, zoals de verkoopfacturen en de inkopen, regel je allemaal via CannonWorks dat je zo volledig kunt integreren met de boekhouding. Zo hebben we koppeling met de meeste boekhoudpakketten, zodat de administratie vanuit CannonWorks live wordt bijgewerkt naar het boekhoudpakket dat jouw bedrijf gebruikt.

Live tussentijdse resultaten

Zodat je optimaal kunt sturen om het hoogste rendement uit je projecten te halen

Krijg grip op je projecten

Door nacalculatie in CannonWorks te gebruiken krijg je inzicht in de dagelijkse financiële voortgang van je projecten. Je weet dan op ieder moment precies hoe je projecten ervoor staan en je ziet gelijk of de kosten niet voor de baten uitlopen.

Je collega's houden alles bij met de app

Jouw medewerkers en inhuurkrachten houden alles bij met de CannonWorks-app. Zo leggen zijn gedurende de dag hun uren vast en houden zij de gebruikte materialen bij. Als ze dan vervolgens materialen nodig hebben, dan kunnen ze deze eventueel ook via de app bestelen.

Geheel automatisch zonder extra werk

Door het op deze manier van laten bijhouden van uren en het doen van de inkopen met CannonWorks worden deze kosten automatisch bijgewerkt in het project en in de administratie. Zo weet je op elk moment van de dag hoeveel budget je nog over hebt voor je project. Je weet dan precies wanneer je moet factureren en heb je real-time inzicht in de actuele projectresultaten.

Image

Snel inzicht in je projectresultaten

Met een geheel geautomatiseerde projectadministratie krijg je echt grip op je bedrijf

Image

Ieder doet zijn werk en jij ziet live de resultaten ervan

In CannonWorks werk je samen in de software. Iedereen heeft zo zijn eigen rechten, dus niet iedereen ziet hetzelfde. Medewerkers kunnen met de app enkel zaken bijhouden zoals uren, materialen, machinegebruik en kilometers. Heb je functies in het bedrijf die meer rechten hebben, zoals projectleiders of de mensen vanuit het management, dan kunnen de resultaten van het project worden geraadpleegd. Op deze wijze heb je iedere dag tussentijdse resultaten, zonder dat iedereen daar zomaar zicht op heeft.

Nooit te laat met het versturen van de facturen

Wanneer er meer kosten hebt gemaakt dan waarvoor je reeds hebt gefactureerd, dan kan er gelijk een nieuwe facturen worden aangemaakt voor die projecten. Zo loop je nooit achter met de facturering en ben je dus niet ongewild het project aan het voorfinancieren.

Alles gelijk op het project verzameld

Naast alle uren en inkopen worden ook alle andere gegevens automatisch bij elkaar verzameld en zie je gelijk ook alle notities, berichten, bijlagen en opmerkingen die bij dat project horen. Zo heb je alle informatie van dat project inzichtelijk en dat maakt het communiceren en aansturen van medewerkers, inhuurkrachten en onderaannemers een stuk eenvoudiger. 

Optimaal grip op je bedrijf

Alles wat er gebeurd in het bedrijf ligt gelijk vast op je projecten

Een compleet projectdossier

Alles van je project wordt verzameld, zo heb je alles bij de hand van wat je in het project allemaal hebt gedaan en wat je hebt toegevoegd aan tekeningen, foto's en ook overige documenten.

Werkbon en documenten

Wanneer je vanuit een project een werkbon aanmaakt, dan krijgen de ingeplande medewerkers voor dat project direct de juiste werkinstructies en kunnen zij gelijk de uren en materialen daarop vastleggen. Ook wanneer er instructies zijn of andere zaken die van belang zijn om op het project vast te leggen, is dat onderdeel van de projectadministratie.

Urenverantwoording en mandagenstaten

Heb je te maken met de Wet Ketenaansprakelijkheid, dan kun je vanuit je projecten mandagenstaten genereren. Je kunt per week en periode altijd in- en terugzien wie op welk project heeft gezeten en welke spullen zijn gebruikt.

Bijlagen, foto's, notities en berichten

Bij je project zie je alle communicatie terug en meldingen die je medewerkers hebben gedaan over het project. Zo kun je alle informatie raadplegen van gemaakte foto's de gemaakte notities en alle projectgebonden berichten zodat je altijd in-control bent.

Image

Meld je gratis aan

Ga gratis van start om CannonWorks te gebruiken. Je kunt onbeperkt gratis gebruik maken van de basisfuncties van CannonWorks. Wanneer je extra modules wilt proberen, dan kun je deze de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

Samenwerken met anderen

Samen met onderaannemers en inhuurkrachten werken aan projecten, dan heb je gelijk de actuele informatie en hoef je niet meer op de factuur te wachten

Met andere bedrijven samenwerken op projecten

Werk je veel met onderaannemers of het met bevriende bedrijven waar je graag samen projecten mee doet? Dan is CannonWorks ideaal voor je om alle informatie van het project bij elkaar te verzamelen. Je nodigt dan deze bedrijven uit, zodat zij gratis met de app samen kunnen werken met jouw bedrijf aan projecten waaraan je samen werkt. Ook hiervoor geldt dat alle uren, materialen, maar ook facturen over en weer automatisch worden bijgehouden waardoor je grip op je project en de onderlinge afspraken houdt.

Inkopen met scannen en herkennen

Wanneer je bestellingen doet of inkopen verwerkt kun je dat heel eenvoudig koppelen met je leveranciers. Zo kun je naar het verwerken van artikelbestanden ook je leveranciers rechtstreeks laten factureren en worden de facturen aan je projecten toegevoegd. Door de handige scan- en herken functies worden regels en bedragen automatisch uitgelezen en verwerkt, waardoor je niet deze ook nog eens zelf hoeft over te nemen.

Image

Gekoppeld aan je boekhouding

De hele administratie automatisch aangeleverd bij je boekhouder

Image

De boekhouder krijgt alles aangeleverd

Met de projectadministratie oftewel de nacalculatie, krijgt ook de boekhouder alles vanzelf aangeleverd. Iedere factuur die je maakt, elk bonnetje of ieder inkoopfactuur die in CannonWorks is verwerkt wordt dan ook gelijk doorgeschoten naar de boekhouder.

Koppeling met de meeste boekhoudpakketten

CannonWorks heeft een koppeling met de meeste boekhoudpakketten, waardoor alles direct in de boekhouding van de boekhouder wordt verwerkt. Ook wanneer er niet een rechtstreekse koppeling mogelijk is hebben we een slimme oplossing om dat alsnog richting je boekhouder snel te verwerken, waardoor niemand er extra werk meer van heeft.

Probeer gratis zonder verplichtingen

CannonWorks heb je in een handomdraai geïnstalleerd zowel op je PC als met de handige app.

Eenvoudig grip krijgen op je bedrijf

Grip krijgen op je bedrijf en je projectadminstratie was nog nooit zo gemakkelijk. Wanneer je CannonWorks online activeert heb je binnen een paar klikken alles al geregeld en kun je starten met je eerste projecten aan te maken.

Het kantoor in je broekzak

Voor ieder ondernemer, maar ook voor projectleiders is het een must om te weten wat er gaande is op de projecten. Ook hen kun je eenvoudig uitnodigen om de app te gebruiken en kun jij en je collega's gelijk aan de slag.

Met gratis helpdesk

Heb je hulp nodig, heb je vragen of je wilt nog meer uit CannonWorks halen, dan heb je beschikbaarheid van onze gratis helpdesk waar je al je vragen kunt stellen.

Image
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden