Calculatiesoftware voor bouw, montage en kluswerk

Maak goed onderbouwde offertes met het meest gebruiksvriendelijke calculatiepakket

Snel en handig

Ben je aannemer of zzp'er in bouwprojecten en je zoekt een handig en gebruiksvriendelijk calculatieprogramma waarmee je snel en goed een verbouwingen mee kunt uitrekenen? Dan hebben wij voor jou de oplossing.

Met mobiel, tablet en PC

CannonWorks rekent voor jou allerlei soorten werkzaamheden uit voor bouw en klusprojecten. Dit werkt heel gemakkelijk en snel, doordat je zelfs al tijdens het opnamewerk de calculatie kunt maken, dit kan met de app op mobiel en tablet. Op je PC calculeren kan natuurlijk ook!

Een offerte zonder een woord te typen

Heb je de meters ingegeven, dan staat de prijs inclusief offerte al klaar en kan je deze met één klik, geheel in je eigen huisstijl, verzenden aan je klant. Start vandaag nog met CannonWorks en heb in een paar minuten je offerte met begroting bij je klant in de mail.

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je bouwklus zo ter plekke op mobiel of tablet doen en direct een goed onderbouwde calculatie maken. De offerte kun je per mail dan zelfs al direct achterlaten bij de klant. Zo lever je snel je offerte in en is je concurrent je nooit meer voor.

Image

Het kantoor in je broekzak

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

Je bedrijf top georganiseerd

CannonWorks is meer dan alleen een calculatieprogramma, het regelt namelijk alles in je bedrijf. Daarmee heb je het kantoor in je broekzak, zodat jij (en eventuele collega's) direct de zaken tijdens de werkdag zelf kunnen regelen. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk.

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk

Samenwerken met je collega's

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifiek rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en een op de werkvloer bijvoorbeeld alleen maar de urenregistratie.

Image

Samenwerken met onderaannemers?

En je koppelt je eenvoudig hun werkzaamheden aan jouw prijscalculatie

Aanvragen van prijzen

Als bouwondernemer werk je veel samen met schilders, stukadoors, installateurs of andere bedrijven of zzp'ers . Je hebt ook hun prijzen nodig in jouw begroting te verwerken.

Automatisch de winstmarge berekend

Met CannonWorks kun je eenvoudig bij onderaannemers of samenwerkers een offerte aanvragen. Deze offerte hang je in je project en de opgegeven prijs wordt onderdeel van de begroting. Jij bepaalt de marge en CannonWorks berekent deze automatisch mee in de prijs welke jij naar je klanten stuurt.

Direct de afspraken goed vastgelegd

Krijg jij de opdracht, dan regel je met 1 klik direct alle zaken met je onderaannemers oftewel samenwerkers. Ook zij krijgen dan de opdracht met de voorwaarden welke jij aan de samenwerking voor het project stelt.

 

Image

Een op-maat begroting

Met CannonWorks kun je heel snel een calculatie opbouwen waarbij je met een paar kliks je meetgegevens aan de juiste prijzen hebt gekoppeld. Ook wordt meteen de juiste beschrijving op de automatisch op de offerte gezet.

Eenvoudig een uitgebreide calculatie maken

Nadat je meetgegevens hebt ingevuld staat de prijs al klaar. Je kan je de begroting exact weergeven als jij of je klant wenst. Per per gebouw, gebouwdeel of per gebouwelement aangeven welke details je wel of niet wil tonen zoals de meetgegevens, eenheidsprijzen, subtotalen e.d. Je geeft daarnaast een duidelijk overzicht van eventuele staartkosten. Zo geef je de klant precies de informatie die je hem of haar wilt geven. 

Overzicht in lopende aanvragen en offertes

Alle offertes worden in een overzichtelijk dashboard geplaatst, zodat je precies weet wat je hebt verstuurd en welke offerte je nog moet maken en welke je een opdracht van hebt ontvangen.Ons doel is dat onze klanten elke dag snelheid en gemak kunnen ervaren van dit calculatieprogramma dat automatisch offertes voor je maakt en alles voor je bijhoudt, wat iedere dag weer tijdwinst oplevert.

Offerte maken in software

Direct een offerte zonder een woord te typen

Alles in je eigen huisstijl

Met CannonWorks genereer je direct al de offerte, deze hoef je niet separaat ook nog eens te maken. Bij het aanmaken van je account stel je automatisch al je huisstijl en je document-opmaak in. 

Met algemene voorwaarden

Hierdoor heb je direct al een offerte klaar staan met offerte in je eigen huisstijl en aangevuld met eventuele Algemene voorwaarden. De offerte kan je direct verzenden via de handige mailfunctie in CannonWorks.

Heb je nog geen goede algemene voorwaarden? In CannonWorks kan je zelf kiezen welke te gebruiken. Zo hebben we diverse voorbeelden of je kan je eigen algemene voorwaarden toevoegen.

Geschikt voor meerdere branches

CannonWorks is geschikt voor zowel ZZP-ers als MKB- en grote bedrijven in bouw, afbouw, onderhoud en voor andere bedrijven in- en om het vastgoed.

PDF van calculatie met offerte

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.
Naar software voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf kunnen we de software zo instellen dat je het bedrijf naar behoefte optimaal kunt automatiseren en kunt inrichten voor al jouw medewerkers.

Naar software voor MKB-bedrijven

Een opname op locatie met foto's

Je kunt met de CannonWorks-app voor je offertes op locatie foto's maken welke automatisch worden toegevoegd aan je calculatie, begroting en/of offerte. Zo heb je altijd een heldere en duidelijke en goed onderbouwde offerte.

Image

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
kalender__200x200.png
Planning
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf

CannonWorks is uitstekend geschikt voor MKB-bedrijven in bouw en onderhoud, maar ook de voor de ZZP'er en het klusbedrijf.

Je kunt er snel mee aan de slag, omdat;

 • Het eenvoudig werkt
 • Met mobiel ook kunt calculeren
 • Automatisch je direct ook de offerte maakt
 • Direct deze kunt e-mailen
 • Het tijd gaat besparen
 • Geen investering hoeft te doen
 • Zelf kan kiezen welke modules te gebruiken
 • Makkelijk is over te stappen
 • Het aansluit bij je huidige werkwijze

Gratis proberen

Ervaar het zelf met een proefabonnement, je kan gratis proberen, de prijs is transparant en je zit nergens aan vast.

Offerte per mail
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden