Voor service- en witgoedmonteurs

Direct en ter plaatse de zaken regelen met je klant, handig!

Service monteur lachend

Regel alles met je klant op locatie

Ben je servicemonteur in witgoed, repareer je apparatuur of voer je repraties uit aan het riool en wordt je vaak gebeld voor kleine klussen op locatie? Dan hebben we voor jou de ideale oplossing om direct en ter plaatse de zaken met je klanten te regelen.

Mobiel werken

Met je telefoon direct bij de klant of onderweg direct de zaken regelen door je afspraken in te plannen, onderdelen te bestellen, je uren vastleggen of direct de factuur te sturen naar je klant, je kunt dat met CannonWorks allemaal eenvoudig regelen.

Ter plaatse afrekenen

Met CannonWorks werk je mobiel en heb je het kantoor in je broekzak. Je kunt direct je uren en materialen die je hebt gebruikt bij de klant op de factuur zetten. Ter plaatse kun je de factuur maken en met jouw klant gelijk afrekenen, gewoon met iDEAL of met een handige QR-code.

Eenvoudig in gebruik

In een overzicht de planning, klanten en facturen

Interface projecten mobiel en tablet service monteur

Weg met de papieren rompslomp

Schrijf je bij elke klus alles op, moet je later op dag of aan het einde van de week weer alles bij elkaar zoeken en vervolgens de administratie bijwerken om uiteindelijk een factuur te kunnen maken? Dit kan sneller en slimmer waardoor je niet alleen tijd gaat besparen maar ook direct de zaken kunt afhandelen.

Tijd besparen

CannonWorks gaat je tijd besparen doordat je de zaken direct kunt verwerken als je bij de klant bent. Je legt de uren vast, je selecteert de gebruikte materialen en jij kunt eventueel direct afrekenen bij de klant.

Structuur in je werk

Je doet dat gewoon op je telefoon en je hoeft dan niet alles later nog eens over te typen als je later op kantoor bent. CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en jij gaat vanaf nu dan ook tijd besparen. 

Reparatieopdrachten direct verwerken

Je kunt een reparatie opdracht eenvoudig aan CannonWorks toevoegen, waarbij je deze direct kunt inplannen en de klant daarvan op de hoogte kunt stellen. Je kunt je klant dus direct informeren wanneer hij/zij aan de beurt is en wanneer je langskomt om je werk te gaan doen.

Details vastleggen

Wanneer je uren registreert, je materialen bestelt of foto's maakt, dan wordt dat automatisch op je werkorders vastgelegd. Zo staan automatisch de facturen al klaar om zo te kunnen verzenden en geef je de klant een goede onderbouwing voor je verrichte werkzaamheden.

Met CannonWorks heb je het kantoor in je broekzak

Gemak en plezier in je werk, gewoon met de app, zonder gedoe

Dashboard service/witgoedmonteur

Je hele bedrijf regel je met de app

Met CannonWorks regel je jouw hele bedrijf met de app. Je hebt daarmee het kantoor in je broekzak. Naast dat je alles direct kunt regelen kun je ook offertes maken, al je inkopen regelen en een koppeling met je boekhouder leggen, zodat al je financiën op orde zijn.

Wat je daar als servicemonteur voor krijgt

 • Mobiel werken met APP
 • Ook voor tablet en PC
 • Met overzichtelijke dashboards
 • Betalen per maand
 • Je hoeft geen investering te doen
 • Gratis online helpdesk
 • Koppeling met de boekhouding
 • Gratis helpdesk

CannonWorks biedt je de functionaliteit die je nodig hebt, je hebt geen andere losse app's meer nodig. Je creëert structuur in je werk en je hebt dan ook direct alle klantgegevens bij de hand, zodat je direct contact kunt opnemen.

Met CannonWorks maak je de stap naar een professionle uitstraling richting je klanten, dat geeft hen vertrouwen om ook de volgende keer weer voor jouw bedrijf te kiezen.

Geef je klant meer gemak

Met CannonWorks kun je snel reageren of verzoeken van je klanten zo kun je eenvoudig een opdracht aannemen en afhandelen

Offerte proces flow service monteur

Met één klik een opdracht krijgen

Voer je veel klussen uit waarbij de klant van tevoren een uurtarief wil weten of waarvan je eerst een offerte wilt maken, dan kun je een aanbieding maken waarbij automatisch een knop wordt meegestuurd waarop de klant kan klikken en er direct een order kan worden gegeven.

Je krijgt vervolgens hier altijd direct een notificatie van waarbij je direct de opdracht kunt inplannen en een afspraak met de klant kunt bevestigen.

Laat je facturen ter plaatse met een QR-code betalen

Wanneer je een factuur vanuit CannonWorks stuurt, dan kan de klant gelijk al met iDEAL betalen. Eenvoudiger is nog om een QR-code aan de klant te tonen bij de factuur waardoor de klant direct het geld kan overmaken. Dit kun je doen met de CannonWorks app voor mobiel en voor tablet. Het is maar net waar de voorkeur ligt. 

Klant kan met iDeal betalen service monteur

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp servicemonteurs

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor zelfstandigen (ZZP)
Software voor servicemonteur MKB-bedrijven

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Prettig van start zonder gedoe

Gewoon starten zonder dat je veel hoeft aan te passen, een cursus is niet nodig en in een paar minuten heb je alles al ingesteld

Van start zonder veel aanpassingen

Je bent ondernemer en je wilt het niet moeilijker maken dan het nu al is. Wij helpen je bij het besparen van tijd op een eenvoudige manier, zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

We maken het leuker en makkelijker

We willen je graag helpen om je werk leuker en makkelijker te maken. Je gaat vanzelf een beter rendement halen doordat je tijd aan andere zaken kunt gaan besteden dan aan administratieve zaken. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software waar je prettig mee kunt werken en waarvoor je geen cursus nodig hebt. 

Alles top geregeld

We willen graag dat jouw zaken top zijn geregeld. Met CannonWorks heb je alles overzichtelijk bij elkaar, offertes, facturen, foto's en documenten en dat alles op één project. We hebben een handig dashboard waarmee je al je klanten en projecten met een simpele muisklik kunt opzoeken.

 • Offerte met directe akkoord-knop
 • Factuur met een directe betaal-knop 
 • Mobiel werken met app op mobiel tablet en PC
 • Maken en versturen van offertes en facturen
 • Contracten en relaties beheren

Je start eenvoudig door een gratis proefaccount aan te maken waarbij je in 2 minuten alles naar je eigen wens kunt inrichten. Alles gaat helemaal vanzelf, waardoor ook je documenten in je eigen huisstijl worden weergeven en je direct kunt starten met je eerste order, offerte of een factuur.

Facturen interface Servicemonteur

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

Cannonworks voor jouw dagelijks werk

Met CannonWorks heb je het kantoor in je broekzak en regel je het dagelijks werk zoals offertes, facturen, inkopen, gewerkte uren vastleggen, spullen/materialen bestellen bij je leveranciers. Alles wordt voor je bijgehouden zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met CannonWorks heb je complete bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk heeft van de boekhouding van je bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Boekhouder krijgt informatie binnen van service monteur

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Probeer het maar en ervaar het zelf

Je kunt zelf ervaren of CannonWorks bij je bedrijf past. Je kunt gratis en vrijblijvend beginnen en we hebben geen opzegtermijn, je zit dus nergens aan vast.

Eenvoudig van start

Wij hanteren het principe "what you see is what you get". Bepaal zelf en geheel vrijblijvend of wij voor je bedrijf de de oplossing bieden waarnaar jij op zoek bent. We hebben de software gebruiksvriendelijk gemaakt, zodat het niet nodig is om verdere uitleg of scholing te krijgen.

Uitbreiden naar wens

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt zelf kiezen wat je wel en niet aan functies voor je bedrijf wilt gebruiken. Ook kun je eenvoudig beginnen en later naar wens uitbreiden. Je kunt CannonWorks zo inrichten dat het perfect bij je bedrijf gaat passen.

Gratis helpdesk

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. In de CannonWorks-account kun je hulp-artikelen raadplegen, instructievideo's bekijken en in direct contact treden met onze digitale helpdesk.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden