Software voor projectstoffering

Je hele bedrijf regelen op mobiel, tablet en PC

Image

Voor specialisten in tapijt en gordijnen

Heb je een stofferingsbedrijf en je legt vloerbedekkingen, hangt gordijnen op en jouw bedrijf monteert binnenzonwering? Dan hebben we voor jou de juiste software om als projectstoffeerder je projecten te kunnen regelen.

Overzicht in al je projecten en klanten

Met CannonWorks krijg je overzicht in al je projecten en klanten. Het hele traject van offerte, calculeren en begroten, de facturatie, projectadministratie inkoop en je resultaten worden met CannonWorks snel inzichtelijk zodat je grip krijgt op je gehele bedrijfsvoering.

Je hele bedrijf besturen met één app

Met CannonWorks heb je jouw kantoor in je broekzak en regel je alles online en met de app. Je inkopen, je inhuurkrachten en onderaannemers, de planning en nog veel meer. Je gaat het gemak ervaren dat alles op je projecten is vastgelegd en je je zo altijd inzicht hebt in wat je voor dat project hebt geleverd en wat het heeft opgeleverd.

Grip op je projecten en administratie

En dat met één applicatie die je gewoon vanuit je hand kunt bedienen

Duidelijke en goed leesbare offertes

Met CannonWorks maak je in een paar klikken goede- en duidelijk leesbare offertes. Je voegt eenvoudig standaard offerteregels toe en de materialen die je gebruikt om de juiste prijs te kunnen berekenen voor jouw stofferingsklussen, eventueel met een calculatie/begroting. Je kunt foto's en productinformatie toevoegen en je genereert een super strakke en goed leesbare offerte zo in je eigen huisstijl.

Projecten op aanneemsom of regie

Al je offertes of nieuwe opdrachten kun je eenvoudig toevoegen en beheren. Je krijgt dan direct overzicht van de projecten die je onderhanden hebt en je kunt er van allerlei zaken aan toevoegen zoals foto’s en documenten die bij de projecten horen. Ook kun je beginnen met uren registreren, plannen en als je wilt direct facturen maken voor je projecten.

Je facturatie op orde

Wanneer je uren registreert, je materialen bestelt of foto's maakt, dan wordt dat automatisch op je projecten vastgelegd. Zo staan uren en materialen automatisch op de facturen en klaar om zo verzonden te kunnen worden.

Gekoppeld aan je boekhouding

Alle facturen die je verwerkt met CannonWorks worden automatisch in je boekhouding bijgewerkt waardoor jouw administratie altijd op orde is. Jij krijgt zo grip op je projecten en jouw boekhouder een goed inzicht in de financiën van het bedrijf.

Image

Op mobiel, tablet en PC

Mobiel en online werken met moderne software waarmee je echt alles kunt regelen in je bedrijf

Image

Van klantcontact tot bedrijfsresultaat

Met CannonWorks heb je het hele traject in handen van eerste klantcontact tot en met het inzichtelijk krijgen van je bedrijfsresultaat. Je hebt met CannonWorks het volledige kantoor in je broekzak.

Met CannonWork heb je gemak van:

  • Mobiel werken (ook met APP)
  • Overzichtelijke dashboards
  • Gratis online helpdesk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betalen per maand
  • Samenwerken aan projecten met collega's
  • Koppeling met je boekhouder

Samenwerken met medewerkers en inhuurkrachten

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifieke rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en de mensen op de werkvloer bijvoorbeeld alleen de urenregistratie.

Jouw klanten gaan meer gemak ervaren

Je biedt je klanten gemak door met 1 klik een opdracht te geven of om je facturen te betalen

Image

Je klanten kunnen rechtstreeks opdracht geven

Iedere offerte die je verstuurd krijgt automatisch een direct-order-knop mee, waardoor je klanten in de mail bij jouw offerte direct de opdracht digitaal kunnen bevestigen. Jij krijgt daar een notificatie van en meteen wordt er een nieuw project aangemaakt die je direct kunt inplannen en waarmee je aan de slag kunt. 

Alles wordt direct vastgelegd met prijzen en algemene voorwaarden welke je aan het project hebt gekoppeld. Ook je regiewerk opdrachten worden automatisch aan de klant terug bevestigd, zo ontstaan er nooit discussies.

Facturen dezelfde dag nog betaald krijgen

iDEAL is tegenwoordig het meest geaccepteerde betaalmiddel. Dit geldt voor zowel particulieren als ook in het zakelijke verkeer. Het grote voordeel is dat wanneer de klant een factuur met een iDEAL-knop aangeboden krijgt, deze doorgaans direct al de factuur betaalt. 

Image

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Tijd besparen in alles wat je doet

Met CannonWorks al het werk gewoon gedurende de dag doen, zonder dat je er veel werk van hebt. Het bespaart tijd doordat alle administratieve handelingen tot een minimum worden beperkt.

Onderweg op locatie

Zo kun je eenvoudig nieuwe projecten aanmaken, meerwerk toevoegen, materialen bestellen, facturen versturen en zelfs je inkopen verwerken. Alles gaat op een natuurlijke wijze nu je dat gewoon onderweg of op locatie kunt doen. 

Inzicht in je bedrijf

Vanaf nu heb je inzicht in wat er zich binnen je bedrijf afspeelt en ga je niets meer vergeten. Je doet alles wat je normaal ook doet, maar je hebt geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer. Alles wat jij of je medewerkers gedurende de dag doen staat netjes geordend bij het project en krijg jij inzicht in de resultaten.

Samen medewerkers of samenwerkers

Uren op projecten vastleggen kun je samen met anderen doen. Je kunt medewerkers, of anderen met wie je samenwerkt, uren en gebruikte materialen laten registeren met de app. Je kunt tevens eenvoudig klussen uitbesteden zodat je grip krijgt op je onderaannemers en samenwerkers.

Eenvoud en gemak

We willen het ondernemen leuker en makkelijker maken. We hebben daarom software dat erg makkelijk werkt en je verder geen ballast geeft als drukke ondernemer. We willen dat je prettig kunt werken en dat je weinig tijd hoeft te besteden aan je administratieve zaken.

 

Meer resultaat uit je bedrijf halen

Wij willen graag dat je als ondernemer succesvol bent en CannonWorks helpt je daarbij. Je krijgt vanaf nu inzicht en je ziet direct hoe je jouw bedrijf kunt bijsturen om tot betere resultaten te komen.

 

 

Image

Met een gratis boekhoudkoppeling

Leg een koppeling met de meest gebruikte boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

CannonWorks voor het dagelijks werk

Met CannonWorks houdt je de administratie van je projecten bij. Al je bestellingen, inkopen, verkoopfacturen en het inzicht in je relaties en alle projecten. Je regelt daarmee de dagelijkse zaken van je bedrijf en zit je aan het stuur om je onderneming succesvoller te kunnen maken. De aangiftes en jaarrekeningen die maak je in een boekhoudpakket en dat is rechtstreeks gekoppeld aan CannonWorks.

Bij de boekhouder alles digitaal aangeleverd

CannonWorks houdt dus alles voor jou en voor je boekhouder bij, waardoor je geen onnodige kosten hoeft te maken. Alle administratieve handelingen worden automatisch doorgeschoten in het boekhoudpakket zodat de boekhouding altijd up-to-date is. De boekhouder of accountant heeft zo zonder moeite ook zijn of haar zaken optimaal voor jouw bedrijf op orde.

Image

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Eenvoudig van start

In 2 minuten geïnstalleerd, zonder gedoe en geheel vrijblijvend!

Eenvoudig van start

Een CannonWorks-account kun je in twee minuten installeren, zodat je gelijk een eerste project kunt aanmaken of een offerte of factuur kunt sturen. Het is gebruiksvriendelijk en je bepaalt zelf vrijblijvend of wij voor jouw bedrijf de beste oplossing kunnen bieden.

Vrijblijvend en zonder verplichtingen

Als je een account aanmaakt kun je sowieso 30 dagen gratis proberen en zit je nergens aan vast. Je bepaalt zelf na de proefperiode of je met CannonWorks verder wilt of niet.

Uitbreiden naar wens

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dit zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kun je CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past.

Gratis helpdesk

Mocht je tijdens het starten nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk die 24/7 beschikbaar is.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden