Software speciaal voor tegelzetters

...en werk gestructureerd, professioneel en handig met de app...

Tijd voor structuur

Ben jij veel tijd kwijt aan alles wat bij het ondernemen komt kijken, zoals offertes, bonnetjes, facturen maken en alles van je projecten bijhouden? Dan is het nu tijd voor structuur. Wij hebben de oplossing voor jou om je bedrijfszaken overzichtelijk bij elkaar te hebben, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Snel en handig, gewoon met de app

Je krijgt met CannonWorks overzicht in je projecten je inkopen, je facturen en de planning van je werkzaamheden. Je hoeft daarvoor niet op kantoor te zijn, maar je kunt gewoon op je werklocatie alles met de CannonWorks-app regelen en direct een offerte, orderbevestiging of factuur versturen naar je klanten.

Zaken strak geregeld met klanten

Regiewerk opdrachten, aangenomen klussen en meerwerk heb je met CannonWorks allemaal bij de hand. Je afspraken direct vastleggen en het werk inplannen zoals dat voor jou het beste past. Ook je inkopen kun je strak regelen zodat je nooit misgrijpt met de tegels en materialen.

 

 

Structuur in je bedrijf

Waarbij alles automatisch wordt verzameld bij je projecten

Offertes in een paar klikken

Met CannonWorks maakt je supersnel offertes. Als je standaard producten of vaste prijzen hanteert, dan kun je deze de eerst volgende keer eenvoudig weer hergebruiken waardoor elke offerte slechts een eenvoudige invuloefening wordt. Heb je veel meetwerk, dan kun je met onze calculatiemodule ook snelle grote en complexe klussen berekenen.

Afspraken met de klant duidelijk vastgelegd

Wanneer je een opdracht krijgt van je klant of opdrachtgever, kun je deze direct omzetten naar een onderbevestiging die naar de klant direct wordt bevestigd, vergezeld met jouw spelregels en geldende algemene voorwaarden. Zo ligt alles vooraf vast en weet de klant precies waar deze aan toe is. 

Alles met 1 klik op de factuur

Bestellingen, voorraadmaterialen, uren en eventuele bijkomende kosten worden per project automatisch op de factuur ingelezen, zodat je deze met 1 klik kunt verzenden zonder dat je alles nog eens weer moet uitzoeken of moet overtypen. CannonWorks legt alles voor je vast en dus je facturen kunnen met 1 klik worden verstuurd met alles wat op die factuur moet staan.

Overzicht in uren en inkopen

Elk gewerkt uur kun je vastleggen, maar belangrijker is nog dat wanneer je materialen op een project gebruikt je precies kunt aangeven hoeveel je daarvoor nodig bent welke spullen je allemaal uiteindelijk hebt gebruikt. Je krijgt zo overzicht in alle gebruikte producten en type tegels en ook de tijd die het kost om ze te plaatsen.

Per project de resultaten inzichtelijk

Van ieder project kun je de gemaakte kosten raadplegen en direct zien wat het resultaat is van dat project. Je krijgt met CannonWorks volledig inzicht in je bedrijfsvoering en krijg je meer grip op je toekomstige resultaten.

Image

Met CannonWorks grip op je bedrijf

Alles wat je als tegelzetbedrijf nodig hebt in 1 applicatie

Image

Het kantoor in je broekzak

Als tegelzetter kun je met CannonWorks alles in- en rondom je bedrijf regelen. Je klanten, projecten, inkopen, facturen, maar ook alles wat je met je klant hebt afgesproken en de planning en ook werkbonnen. Je hebt met CannonWorks de alles-in-een software die je geheel ontzorgt.

Met CannonWorks heb je het gemak van...

  • Mobiel werken (ook met APP)
  • Overzichtelijke dashboards
  • Samenwerken aan projecten met collega's
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betalen per maand
  • Gratis online helpdesk
  • Koppeling met je boekhouder

Op mobiel, tablet en PC

CannonWorks werkt naast mobiel ook gewoon op tablet en je PC. Je kunt ook kostencalculaties maken en zo in alle rust op je kantoor tekeningen uittrekken om zo een uitgebreide begroting te maken. Je kunt zelf bepalen wat je prettig vind om wat en op welk moment te gebruiken. 

Een nieuwe opdracht of direct een factuur

Direct een klus aannemen en bevestigen naar de klant, zodra je klaar bent kun je direct een factuur sturen

Image

Met 1 klik een opdracht krijgen

Voer je veel klussen uit waarbij de klant van tevoren een uurtarief wil weten of waarvan je eerst een offerte wilt maken, dan kun je een aanbieding maken waarbij automatisch een knop meegestuurd wordt waarop de klant kan klikken en er direct een order kan worden gegeven.

Je krijgt hier altijd direct een notificatie van waarbij je direct de opdracht kunt inplannen en een afspraak met de klant kunt bevestigen.

Je facturen direct betaald krijgen

Je facturen kun je aanbieden met een directe-betaal knop, waardoor jouw klant de betaling rechtstreeks en per direct kan doen. 

Tegenwoordig is iDEAL verreweg de meest gebruikte betaalmethode en wordt ook in de zakelijke markt steeds vaker gebruikt. Het grote voordeel is dat je de betaling vaak per direct ontvangt wanneer de klant de factuur ontvangt. Je hoeft dan niet meer op je betaling te wachten totdat de betaaltermijn is verstreken

Image

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor ZZP-ers
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Waarom het voor jou gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Eenvoud en gemak

We willen je het ondernemen niet moeilijker maken dan het nu al is. Wij hebben met onze software het doel dat je op een eenvoudige wijze tijd gaat besparen, zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

Betere rendementen behalen

We willen je werk leuker en makkelijker maken. Uiteindelijke resultaat is dat je vanzelf een beter rendement gaat behalen doordat je tijd aan andere zaken kunt gaan besteden dan aan administratieve zaken. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software te bieden waar je prettig mee kunt werken en waarvoor je geen cursus voor nodig hebt.

Met handige dashboards

Met CannonWorks heb je alles overzichtelijk bij elkaar in handig dashboards en zo zie je alle statussen van offertes, facturen en projecten. Al je klanten en projecten kun je met een simpele muisklik opzoeken.

Altijd bij de hand

Met CannonWorks kun je jouw bedrijf besturen niet alleen vanaf kantoor, maar ook tijdens het werk of bij de klant. Je kunt werken op PC, tablet en mobiel en je bent altijd bij met je lopende zaken, op ieder moment van de dag.

Wij willen graag dat je als ondernemer succesvol bent en wij willen je daar graag bij helpen. CannonWorks hebben we daarvoor specifiek ontwikkeld.

Image

Ervaar het gemak!

Bekijk onderstaande video's wat CannonWorks precies voor jou oplost. Het levert jouw klanten betaalgemak en je kunt eenvoudig een koppeling met je boekhouder leggen

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

De boekhouder ontzorgen

Met CannonWorks doe je eenvoudig het dagelijkse werk zoals offertes, facturen, samenwerken en meer. De boekhouder doet de financiën, de aangiftes, en specialistisch werk wat de meeste ondernemers niet zelf doen.

Automatisch alles aangeleverd

CannonWorks heeft koppelingen met de meeste boekhoudpakketten waardoor je al je administratie automatisch en rechtstreeks naar je boekhouder stuurt. Zo ontvangt jouw boekhouder al je bonnetjes en facturen en heb je daarmee altijd alles op orde. Zo kan jouw boekhouder dus optimaal zijn of haar werk doen.

Iedereen blij!

Jouw bedrijf efficiënter ingericht met CannonWorks en de boekhouder of accountant heeft altijd en alles vanaf nu op orde, wat wil je nog meer...!

Image

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Start vandaag nog

Het is niet moeilijk om van start te gaan, je bent zo gewend omdat het gebruiksvriendelijk is en je niet veel hoeft aan te passen aan je huidige manier van werken

Eenvoudig van start

In 2 minuten heb je een account geactiveerd en kun je direct van start. Je kunt CannonWorks gratis en vrijblijvend proberen. Het is gebruiksvriendelijk en je hoeft er geen cursus voor te doen. Door een vast maandbedrag hoef je geen investering vooraf te doen, dat is ook heel prettig. Je kunt uiteindelijk zelf kiezen wat je in CannonWorks wel- en niet wilt gebruiken. 

Uitbreiden naar wens

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dit zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past.

Gratis helpdesk

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen en dat al vanaf een paar euro per maand. Ervaar daarom zelf het gemak.

Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je gratis gebruik maken van onze online helpdesk die 24/7 beschikbaar is.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden