Speciaal voor dakdekkers

Krijg grip op je projecten, materiaalstroom, je klanten en de financiën

PDF van calculatie met offerte

Krijg grip op je zaak

Heb je veel klanten en projecten waarvan je het overzicht wel eens helemaal kwijt bent? Aantekeningen, foto's, geplande opnames en offertes die je hebt gemaakt. Je hebt projecten waar van alles voor geregeld moet worden en je wilt snel weten hoe en wat precies. Met CannonWorks krijg je grip op je zaken. Je krijgt inzicht in bedrijf en je krijgt overzicht in alles wat bij al je projecten en klanten hoort.

Alles op mobiel, tablet of pc

Vanaf nu kun je kiezen om het meeste het werk onderweg of op locatie te doen, zo kun je tijdens de dag alles bijhouden en direct raadplegen. Je hoeft er feitelijk niets extra's voor te doen. Werkopnames, offertes maken, bestellingen en werkinstructies, alles eenvoudig geregeld.

Besparen van tijd en geld

Door CannonWorks te gebruiken wordt alles makkelijker en krijg je inzicht in je bedrijfsvoering, zoals afspraken met je klanten en de resultaten van je projecten. Vandaag kun je beslissen om tijdbesparend en efficiënt aan de slag te gaan met je bedrijf.

Gemak en overzicht in je dagelijkse bedrijfsvoering

Krijg inzicht in hoe alles in je bedrijf gaat en krijg je bedrijfsprocessen goed op orde.

Image

Vierkante meters berekenen met direct een offerte 

Opnames doen, prijzen calculeren of op basis van je eenheidsprijzen direct een offerte maken met de juiste prijzen. Vervolgens dat gemakkelijk onder een woord te hoeven typen. Dit gaat tijd besparen en je kunt sneller schakelen en direct de zaken met je klant regelen. 

Afspraken met de klant duidelijk vastgelegd

De klant kan vervolgens met een simpele handeling akkoord geven op jouw offerte of gelijk een eindprijs overeenkomen. Hierna wordt automatisch een orderbevestiging aangemaakt en liggen de afspraken voor beide partijen vast. Wanneer er sprake is van meerwerk, kun je dat heel eenvoudig laten bevestigen door de klant.

Projectkosten inzichtelijk

Materialen die je besteld, bonnetjes of inkoopfacturen worden automatisch toegevoegd aan CannonWorks, zo heb je complete projectadministratie. Je facturen staan dan automatisch ook al klaar om verzonden te worden. 

Alles in één applicatie en overal te gebruiken

CannonWorks werkt op zowel de PC, tablet als op de smartphone. Met de handige app heb je onderweg het kantoor bij de hand en op je eigen kantoor kan er gewoon op de PC worden gewerkt. 

Het kantoor in je broekzak

Je eigen online werkomgeving professioneel en ook nog eens tijdbesparend, zo heb jij nog meer plezier in je werk!

Resultaten optimaliseren

CannonWorks is de ideale alles-in-1-software die zorgt dat jij al je bedrijfszaken goed geregeld hebt. Hierdoor heb jij alles professioneel en gestructureerd op een plek en heb je een volledig ERP-systeem voor een betaalbare prijs. Je kunt zaken rechtstreeks met je klanten communiceren en ben je nooit te laat.  Jij kunt je optimaal focussen op het optimaliseren van resultaten van je projecten.

Gebruiksvriendelijk

CannonWorks is gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor mobiel, tablet en PC waarmee je zorgvuldig en tijdbesparend alles in je bedrijf kunt regelen. 

Wat je daarvoor krijgt:

 • Strakke software voor al je bedrijfsprocessen 
 • Overzichtelijke dashboards
 • Mobiel en online werken (met app)
 • Je projectresultaten inzichtelijk
 • Gemakkelijk meerwerk bij houden en aan te passen
 • Betalen per maand, geen opstartkosten
 • Gratis online helpdesk 
 • Gratis koppeling met je boekhouder
Image

Je klant het optimale gemak geven

Klanten kunnen eenvoudig een nieuwe order geven en online betalen, minder handelingen en sneller resultaat

Image

Je klanten gaan sneller beslissen

Met CannonWorks werk je online met je klanten. Zij krijgen alles netjes digitaal aangeleverd en kunnen met 1 klik jou een opdracht verstrekken of een extra offerte aanvragen. Offertes maken is met CannonWorks super eenvoudig, dus heb je dat zo geregeld en daarmee is de kans op een nieuwe opdracht groter dan ooit.

Je facturen met 1 klik laten betalen

Elke moderne ondernemer laat tegenwoordig zijn facturen online betalen. Stel binnen CannonWorks iDEAL in en elke factuur kan zo door de klant worden betaald. Het grote voordeel is dat je daarmee direct het geld ontvangt en niet meer dagen hoeft te wachten.

Eenvoudig te implementeren

CannonWorks is eenvoudig in gebruik en dus makkelijk aan te leren. Jij kunt je blijven focussen op het werk waar je goed in bent, maar ondertussen wordt de administratie automatisch bijgehouden en doorgestuurd naar je boekhouder. CannonWorks gaat je een hoop tijd besparen zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

Jouw bedrijf kan succesvoller zijn

Met CannonWorks heb je alles wat je voor je dakdekkersbedrijf nodig hebt. Zo je met CannonWorks samenwerken aan projecten met medewerkers, inhuurkrachten en onderaannemers. Doordat zaken met iedereen goed worden afgestemd en je administratie op orde is, wordt je bedrijf vanzelf succesvoller en kun je gaan groeien.

Image

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor zelfstandigen (ZZP)
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Bewezen meer resultaat

Door de live inzichten van je projecten weet je precies waar je staat en kun je op resultaten gaan sturen

Hoe je projecten lopen

Bij elk project dat je in CannonWorks aanmaakt kun je direct zien wat je met de klant bent overeengekomen en hoe het project ervoor staat.

Alles live

Iedereen die uren bijhoudt met de CannonWorks-app worden direct inzichtlijk. Zo zijn deze direct live te monitoren en kun je op ieder moment zien wat er binnen het project  gebeurd.

Budget en voortgang

Nu je naast de overeenkomst met de klant ook uren ook je inkopen en andere verplichtingen inzichtelijk hebt op 1 dashboard kun je direct zien of je op dit moment op de goede weg zit met het project. Door het budget en de voortgang krijg je grip op je resultaten

Meerwerk herkennen

Inkopen en uren die niet direct bij het project horen worden dan automatisch als meerwerk geregistreerd.

 • Betere stuurinformatie
 • Eenvoudig overzicht houden
 • Weet precies waar uren aan worden besteed
 • Grip op je resultaten

 

 

Image

Met gratis boekhoudkoppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

Image

De boekhouder ontzorgen

Met CannonWorks doe je eenvoudig het dagelijkse werk zoals offertes, facturen, samenwerken en meer. De boekhouder doet de financiën, de aangiftes, en specialistisch administratief werk wat de meeste ondernemers niet zelf doen.

Automatisch alles aangeleverd

CannonWorks heeft koppelingen met de meeste boekhoudpakketten waardoor je al je administratie rechtstreeks naar je boekhouder stuurt. Zo ontvangt de boekhouder automatisch al je bonnetjes en facturen en heb je daarmee altijd alles op orde en kan je boekhouder optimaal zijn of haar werk doen.

Iedereen blij!

Jouw bedrijf efficiënter ingericht met CannonWorks en de boekhouder of accountant heeft altijd en alles vanaf nu op orde, wat wil je nog meer...!

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Probeer NU gratis en vrijblijvend CannonWorks

Ervaar zelf hoe het voor jouw bedrijf gaat werken

Eenvoudig van start 

Je kan zelf snel en eenvoudig van start met CannonWorks. De software is zo ingericht dat je geen hulp nodig hebt om te beginnen. Je kunt gratis uitproberen of CannonWorks bij jou en bij je bedrijf past. Je bepaald zelf  'geheel vrijblijvend'  of wij voor jouw bedrijf de beste oplossing bieden. 

Uitbreidingsmogelijkheden

Je kan de software gratis uitproberen om te kijken hoe deze het beste bij je aansluit. Je kan uitbreiden met verschillende add-ons. Deze kan je zelf aan en uit zetten om je pakket optimaal voor je wensen en gebruik in te richten. 

Gratis 24/7 online helpdesk

Het pakket evenals de uitbreiding zijn gratis uit te proberen. Ervaar zelf het gemak van CannonWorks. Mocht je tegen een probleem aanlopen of is er iets nog niet helemaal duidelijk dan kun je altijd gratis gebruik maken van onze online helpdesk die 24/7 beschikbaar is. 

Image
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden