Software voor Zonnepanelen installateurs

Organiseer alles rondom je projecten en je klanten

Zonnepaneleninstallateur met zonnepaneel in de hand en werk kleding aan

Heb jij het ook zo druk?

Ben je installateur van zonnepanelen en ervaar je ook dat de door de energietransitie je het zó ontzettend druk hebt dat je merkt dat je eigenlijk geen tijd meer hebt om offertes te maken en je administratie goed op orde te brengen.

Snel schakelen

Wij hebben voor jou dé oplossing om de administratieve lasten tot een minimum te beperken. CannonWorks helpt jouw bedrijf de zaken strak te organiseren zodat je direct kunt reageren op nieuwe aanvragen, je snel offertes kunt maken en wanneer de klus klaar hebt je vlot met je klanten kunt afrekenen.

Het kantoor in je broekzak

Met CannonWorks regel je alles vanaf je mobiel. Op vragen van klanten kun je snel reageren, je ontvangt automatisch opdrachten op jouw offertes en je kunt zaken strak regelen met personeel, samenwerkers en leveranciers.

Altijd je bedrijf in- en bij de hand

Mobiel werken samen met je collega's iedereen op de hoogte, handig!

Het kantoor in je broekzak

CannonWorks helpt bedrijven overzicht te krijgen in alle lopende dagelijkse zaken. Alles wat je normaal gesproken op kantoor doet, kun je nu gewoon met de handige CannonWorks-app doen. Je hebt zo het kantoor in je broekzak omdat je alles onderweg en op locatie kunt regelen.

Opname ter plaatse en direct een offerte

De zonnepanelen markt is trending momenteel en er zijn heel veel aanbieders. Om het verschil te maken kun je met CannonWorks tijdens de opname op je mobiel of tablet direct al de offerte maken en direct achterlaten bij je klant. Je klant heeft dan direct de offerte in de mail en kun je de deal gelijk rondmaken.

Jouw prijzen gestandaardiseerd

Alle spullen die je gebruikt en toegevoegd aan je offerte kun je bij elke offerte opnieuw gebruiken. Heb je prijslijsten van leveranciers, dan kun je deze importeren om zo altijd een keuze te kunnen maken van actuele prijzen van zonnepanelen, montage- en installatiematerialen.

Alles in je eigen huisstijl

Alles wat je aan je klant stuurt, zoals offertes, facturen, maar ook de geplande data voor het plaatsen van zonnepanelen wordt gecommuniceerd in je eigen huisstijl, waardoor je altijd professioneel en betrouwbaar overkomt. 

Samenwerken met je collega's en samenwerkers

Wanneer je dan een nieuwe klus aanneemt kun je samen met je collega's en de bedrijven waarmee je samenwerkt alle informatie rondom het project delen, zodat iedereen weet wanneer het project staat gepland en hoe het project moet worden uitgevoerd.

 

 

Zonnepanelen installateur met mobiele app

CannonWorks geeft structuur aan je bedrijf

En geen onoverzichtelijke papierstapels, spreadsheets en mapjes op je computer meer

Dashboard op mobiel zonnenpaneleninstallateur

Alles vastgelegd van je projecten

Cannonworks is complete bedrijfssoftware waarmee je alles in het bedrijf kunt regelen, zoals offertes, nieuwe opdrachten, je facturatie, de planningen, de inkopen en relatiebeheer. CannonWorks is een online ERP-systeem wat je helpt je bedrijf succesvoller te maken.

Op PC, tablet en mobiel

Met CannonWorks kun je overal je werk doen en je collega's uren laten registreren. Voor iedereen heel eenvoudig in gebruik;

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's
 • Koppeling met je boekhouder
 • Gratis helpdesk

En je klant krijgt altijd de juiste informatie

Alles wat je vanuit CannonWorks stuurt wordt bij jouw projecten vastgelegd. Je kunt allerlei bijlagen meesturen met informatie die ook bij het project worden opgeslagen. Zo kun je altijd per klant en ook per project inzien welke zonnepanelen, omvormers en materialen zijn toegepast. En je klant die krijgt ook duidelijk zijn informatie en kan reageren met een direct-order knop, betalen met iDEAL of rechtstreeks vragen aan je kunnen stellen.

Een offerte met een direct-order knop

En laat ook je klanten direct met iDEAL betalen als de zonnepanelen zijn geïnstalleerd

Offerte proces zonnepaneleninstallateur

Klanten kunnen met één klik een opdracht geven

Als je een offerte maakt voor jouw klant, dan moet deze altijd een extra handeling verrichten om een opdracht te geven, een belletje of een mailtje terug sturen. Je geeft de klant daarbij bedenktijd om naar de concurrent te gaan.

Wees dat voor! Door een offerte te sturen vanuit CannonWorks met een directe-order knop beslissen klanten sneller om door jouw bedrijf de opdracht te gunnen. 

Laat je facturen met iDEAL betalen

Iedere factuur vanuit CannonWorks wordt automatisch gegenereerd zodat je deze niet apart nog hoeft te maken. Wanneer de panelen en de omvormer zijn gemonteerd en alles in werking is gesteld kun je met één klik de factuur maken en aan de klant versturen.

Klanten die na oplevering van het werk direct de factuur krijgen met een iDEAL-knop betalen vaak direct al. Dat is boter bij de vis en hoef je niet meer lang op je geld te wachten. 

IDeal en mail betaling zonnepaneleninstallateur

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp zonnepaneleninstallateurs

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor zelfstandigen (ZZP)
Software voor zonnepaneleninstallateurs MKB-bedrijven

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Waarom het voor jou gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Eenvoud en gemak

We willen je het ondernemen niet moeilijker maken dan het nu al is. Wij hebben met onze software het doel dat je op een eenvoudige wijze tijd gaat besparen, zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

Leuker en makkelijker ondernemen

We willen je werk leuker en makkelijker maken. Uiteindelijke resultaat is dat je vanzelf een beter rendement gaat behalen doordat je tijd aan andere dingen kunt gaan besteden dan aan administratieve zaken. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software te bieden waar je prettig mee kunt werken en waarvoor je geen cursus voor nodig hebt.

Met handige dashboards

Met CannonWorks heb je alles overzichtelijk bij elkaar in een handig dashboard en zo zie je alle statussen van offertes, facturen en projecten. Al je klanten en projecten kun je met een simpele muisklik opzoeken.

Altijd bij de hand

Met CannonWorks kun je jouw bedrijf besturen niet alleen vanaf kantoor, maar ook tijdens het werk of bij de klant. Je werkt op PC, tablet en mobiel en je bent altijd bij met je lopende zaken, op ieder moment van de dag.

Wij willen graag dat je als ondernemer succesvol bent en wij willen je daar graag bij helpen. CannonWorks hebben we daarvoor specifiek ontwikkeld.

Dashboard software zonnepaneleninstallateur

Een rechtstreekse koppeling met je boekhouder

CannonWorks heeft koppelingen met boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

Cannonworks als digitaal kantoor

Met CannonWorks regel je al jouw zaken als ondernemer en krijg je grip op klanten en projecten. Alles wat je tijdens de dag tegenkomt, zoals klantcontact, inkopen, facturen en bonnetjes. Alles verwerk je zonder veel moeite met met CannonWorks en werk je zelfstandig of samen met anderen op een zeer en efficiënte wijze en zonder administratieve lasten.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder of accountant die alle financiële zaken voor je regelt heeft van jou de omzet en de inkopen nodig om de BTW aan te kunnen geven of de jaarrekening te maken. Je zorgt er met CannonWorks voor dat de boekhouding automatisch wordt bijgewerkt in het boekhoudpakket dat de accountant of boekhouder gebruikt. Handig en prettig werken voor beide partijen en waarmee iedereen tijd bespaart.

Boekhouder die informatie ontvangt van zonnepaneleninstallateur

Ervaar het gemak!

Bekijk onderstaande video's wat CannonWorks precies voor jou oplost. Het levert jouw klanten betaalgemak en je kunt eenvoudig een koppeling met je boekhouder leggen

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Start vandaag nog

Gewoon eenvoudig en zonder gedoe

In 2 minuten geïnstalleerd

Je activeert deze online-software met 1 druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Zo heb je naast het inrichten van je account direct de mogelijkheid om de app te installeren en ben je klaar om je eerste projecten aan te maken en zo direct het werk op te pakken waar je gebleven was.

Vrijblijvend zelf ervaren

Of CannonWorks voor jouw bedrijf ook gaat werken, dat kun je het beste zelf ervaren. Door vrijblijvend te starten kun je gratis een maand proberen en zien of het voor je gaat werken zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

 • Gratis en vrijblijvend proberen
 • Je hoeft dus geen investering te doen
 • Je kan zelf kiezen welke onderdelen je wilt gebruiken
 • Het is eenvoudig om over te stappen
 • CannonWorks sluit aan op je boekhouding
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden