Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's

Met CannonWorks werk je samen met je collega's en/of inhuurkrachten, je werkt zo prettig en efficiënt samen aan projecten. Je kunt dan onderling berichten sturen en ook  uren en materialen vastleggen op projecten. Tevens kan ieder zijn persoonlijke planning inzien, zodat men precies weet wat er op die dag gedaan moet worden.

De juiste rol toewijzen

Je kunt naast nieuwe medewerkers ook je boekhouder of accountant toegang geven tot je bedrijfsaccount. Stel de rechten per persoon in, zo heeft een ieder exact wat hij of zij nodig heeft en kan je belangrijke informatie eenvoudig afschermen voor personen waarvoor bepaalde info niet bedoeld is.

Met de handige CannonWorks-app

Iedereen waarmee je samenwerkt kan de CannonWorks-app downloaden en dan gelijk inloggen. Heb je jouw collega nog niet toegevoegd aan jouw account, dan kun je deze persoon eenvoudig toevoegen en gelijk via CannonWorks uitnodigen om de app te gaan gebruiken.

Image

Berichten en informatie delen

Wanneer je samenwerkt aan projecten is het erg belangrijk dat iedereen op de hoogte is van wat er zich op de project afspeelt.

Elkaar op de hoogte houden van informatie

Wanneer jij of je collega's aan projecten werken, dan is er vaak informatie die de even kort met elkaar gedeeld moet worden. Dit kan een vraag zijn of een situatie waarbij je ondersteuning nodig hebt. Je kunt dan snel een bericht sturen aan jouw collega om informatie in te winnen of door een afbeelding te sturen van een situatie, zodat je je snel een gericht antwoord kunt krijgen.

Naar collega's of voor kantoor

De medewerker kan specifiek over een project een vraag stellen aan een collega, maar kan ook het kantoor specifiek informatie om informatie vragen, een vraag stellen of een bestelling doorgeven.

Image

Uren en materialen registreren

Je medewerkers en inhuurkrachten kunnen met de app snel en eenvoudig de uren, materialen en kilometers bijhouden voor jouw projecten.

Image

Urenregistratie

Laat jouw collega's uren vastleggen voor het werk dat zij voor jouw bedrijf hebben verricht. Zo kunnen zij dagelijks hun uren bijhouden en direct na elke klus dat vastleggen. Zo heb je er geen werk meer van en zo worden uren gedurende de dag bijgewerkt.

Gebruikte materialen

De materialen die je medewerkers gebruiken kunnen zij dan direct vastleggen in de app. Zo worden alle materialen gelijk genoteerd en staat dit gelijk in jouw projectadministratie zodat je nooit meer iets vergeet te factureren.

Gereden kilometers en machine-uren

Ook kun je bij het registreren van uren en materialen ook machine-uren en gereden kilometers opgeven. Zo heb je een complete administratieve oplossing die als handige en gebruiksvriendelijke tool kan worden ingezet en die iedereen begrijpt.

Geef iedereen een eigen rol

Voor de diverse functies in jouw bedrijf kun je rollen oftewel rechten toekennen waarbij je zelf kunt bepalen wie welke informatie te zien krijgt.

Medewerkers op locatie

Medewerkers die op locatie werken hoeven vaak enkel uren, materialen e.d. bij te houden, daarnaast moeten zij weten wat voor hen staat ingepland voor vandaag of de komende week. Zij kunnen een werkbon raadplegen en door de klant laten aftekenen. Deze medewerkers hebben verder geen toegang tot overige bedrijfsinformatie of financiën.

Projectleiders en kantoormedewerkers

Projectleider en kantoormedewerkers hebben meer mogelijkheden. Zo kunnen zij werkzaamheden inplannen, werkbonnen aanmaken, factureren en inkopen verwerken. Zij hebben wel het inzicht in de financiële status van de projecten.

De boekhouder/accountant

Ook de boekhouder of accountant kun je eenvoudig toegang geven tot jouw CannonWorks-account door deze uit te nodigen als extra gebruiker. Deze persoon krijgt dan inzicht in alle financiële informatie, maar heeft verder geen toegang tot je relatiebestand of andere zaken waar de boekhouder niets aan heeft.

Image

Eenvoudig gebruikers toevoegen

Wanneer je start met een proefaccount dan kun je direct medewerkers uitnodigen om samen te werken via CannonWorks. Je kunt dan eenvoudig instellen wie welke rol heeft, zodat iedereen gelijk deze juiste informatie heeft. De medewerker of inhuurkracht ontvangt dan een uitnodiging om de CannonWorks-app te downloaden en kan direct dan aan de slag.

Image
Image

Meld je gratis aan

Ga gratis van start om CannonWorks te gebruiken. Je kunt onbeperkt gratis gebruik maken van de basisfuncties van CannonWorks. Wanneer je extra modules wilt proberen, dan kun je deze de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden