Software voor interieur architecten

Samen met je klant structuur krijgen over wat in de woning of het gebouw allemaal veranderd gaat worden

Image

Schep orde in de chaos

Ben je interieurarchitect of interieurstylist en je hebt veel klanten waar je adviezen voor maakt met heel veel informatie van producten, kleuren, stalen en informatie van leveranciers. Wat zou het fijn zijn als je per klant de informatie direct paraat hebt...

Alle informatie samengevoegd bij je projecten

Met CannonWorks kun je eenvoudig alle informatie van je klanten vastleggen en per project deze apart opslaan. Zo heb je alle documenten, foto's leveranciersinformatie en jouw tekeningen aan je project hangen. 

Gewoon met de app bij alle gegevens

Als je dan onderweg bent of op locatie bij de klant kun je ook met je telefoon of met tablet alle info raadplegen en direct daar acties op ondernemen. Met CannonWorks beheer je projecten, maar maak je ook offertes, facturen en heb je een koppeling met je boekhouding.

Gestructureerd alles bij je projecten

Al je inkopen, tekeningen en foto's bij je projecten vastgelegd.

Een goed leesbare offerte

Met CannonWorks maak je goed leesbare en duidelijke offerte waarin je alle informatie en foto's kwijt kunt die belangrijk zijn om naar je klant te communiceren. Ook kun je in CannonWorks calculeren en begroten om zo tot een goede prijs te komen. 

Informatie delen met klanten

Vanaf het moment van de offerteaanvraag kun je al gegevens toevoegen. Ook binnen de offerte kun je foto's en tekening aanbieden van producten die je adviseert. Deze worden bij het project dan automatisch opgeslagen. Ook documenten kun je toevoegen als bijlagen bij elke mail die die verstuurd en worden aan direct je projecten toegevoegd. Zo heb je jouw hele dossier compleet.

Afspraken met je klant duidelijk vastgelegd

Wanneer jouw klant de offerte heeft ontvangen en is akkoord, dan kan deze direct een digitale opdracht geven, waardoor automatisch een opdrachtbevestiging wordt aangemaakt en zowel voor jou als voor de klant direct alles duidelijk op papier staat. Zo zijn de afspraken altijd helder vastgelegd. Werk je op uurtarief-basis? Ook dan kun je met 1 klik op de knop een opdracht genereren en deze laten terug-bevestigen door de klant.

 

Eenvoudig uitbesteden van klussen

Met CannonWorks kun je allerlei klussen uitbesteden aan vakmensen en specialistische bedrijven. Zo kun jij offertes aanvragen bij hen, deze ontvangen en in je project hangen in CannonWorks. Wanneer je akkoord bent met de offerte of de aangeboden uurtarieven, dan kun je met één klik ook hen een orderbevestiging sturen en zo afspraken vastleggen. Daarna kun je de planning delen en werkinstructies.

 

 

Image

Met CannonWorks regel je alles voor je projecten

Alles duidelijk vastgelegd, voor jou, voor de klant en voor ieder bedrijf waarmee je samenwerkt

Image

Alles aansturen vanuit 1 app!

Met CannonWorks werk je vanaf PC, met je tablet en op je mobiel. Vanuit 1 handige app heb je als je projectgegevens, financiën, uitbestede klussen bij elkaar en communiceer je met de klant. Ook regel je financiën zoals inkopen en je facturatie. Je bestuurt zo met 1 app je hele bedrijf en daarmee heb je een compleet online ERP-systeem waarbij je eenvoudig de resultaten per project kunt volgen en je kunt bijsturen waar nodig.

 

CannonWorks geeft je gemak in je werk

  • Mobiel werken
  • Overzichtelijke dashboards
  • Gebruiksvriendelijk
  • Grip op je resultaten
  • Op abonnementsbasis
  • Samenwerken aan projecten met collega's
  • Koppeling met je boekhouder
  • Gratis helpdesk

Je weet dan exact wat je hebt overgehouden

Alles wat je vastlegt, inkoopt, uitbesteedt en wat je aan aan uren registreert komt netjes op je facturen te staan. Jouw marges worden daaraan toegevoegd en alles komt duidelijk naar voren in je projectdetails, oftewel de nacalculatie. Je kunt daarbij in 1 oogopslag zien wat je projectresultaten zijn. Ook kun je via je rapporten je omzet- en kostencijfers inzien over de door jou aangegeven periodes.

En voor je bedrijfsvoering

Relatiebeheer, begroten, planning, urenregistratie en je klanten online laten betalen

Het kantoor in je broekzak

Naast dat je al je projecten, offertes en je projectadministratie hebt, heb je ook je relaties in de CannonWorks-app altijd bij de hand. Zo kun je deze vanuit de app direct een bericht sturen of bellen. Je hebt dus het gehele kantoor in je broekzak.

Planning voor jou en samenwerkers

Je kunt je projecten plannen en delen met de bedrijven waaraan je klussen uitbesteedt. Je kun met CannonWorks deze bedrijven op de hoogte stellen van van de planning en ook de werkbon oftewel de werkinstructie. Ook zij kunnen de CannonWorks-app gebruiken om alles voor jouw projecten bij te houden, zodat je altijd alles compleet hebt van iedereen die voor je werkt.

Je klanten online laten betalen

Tegenwoordig kiest bijna iedereen ervoor om facturen online te betalen. Voor webshops is dat al jaren de standaard, maar ook voor diensten is het tegenwoordig heel normaal dat men kiest voor online betalen. Elke factuur die je stuurt uit CannonWorks kun je online laten betalen met iDEAL. Zo krijgt de klant de factuur met een betaalknop en kunnen zij direct jouw factuur betalen. 

Image

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor zelfstandigen (ZZP)
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Alles wat je hebt geadviseerd uitbesteden

Zo kun je met CannonWorks samenwerken met iedereen die samen aan jouw project werkt.

Samenwerken met uitvoerende bedrijven

Als je een project hebt geadviseerd dan kun je ervoor kiezen deze geheel uit te besteden aan één partij of, wanneer je zelf als projectmanager optreedt en je zelf de projectbegeleiding doet,  alle partijen rondom het project. Met ieder project dat je doet heb je zelf de keuze hoe je het wilt gaan coördineren.

Offertes aanvragen

Vanuit je eigen offerte of vanuit een reeds bestaande opdracht kun je offertes aanvragen bij de uitvoerende bedrijven of prijzen opvragen van leveranciers. Hun offerte kun je dan in je project hangen en daarover wordt automatisch jouw marge berekend en automatisch overgenomen op jouw offerte of factuur richting jouw klant.

Opdrachten uitbesteden

Wanneer je een goed tarief hebt afgesproken met je samenwerker of dat je akkoord bent met de offerte, dan kun je deze met één klik bevestigen, waardoor het bedrijf automatisch een opdracht ontvangt met jouw voorwaarden en spelregels.

Uren laten registreren

Mocht je projecten op regiebasis hebben uitbesteedt, dan kunnen de bedrijven met hun eigen toestel en de CannonWorks-app uren voor jouw projecten registreren zodat jij optimaal de projectvoortgang kunt bijhouden en tijdens de uitvoeren zaken kunt bijsturen. 

Image

Waarom het voor jou gaat werken...

Met veel plezier online werken met een handig dashboard met alle zaken die voor jouw belangrijk zijn.

Eenvoud en gemak

We willen je het ondernemen je niet moeilijker maken dan het nu al is. Wij hebben met onze software tot doel dat je op een eenvoudige wijze tijd gaat besparen, zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze. Wij willen je het werken leuker en makkelijker maken. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software waar je prettig mee kunt werken en waarvoor je geen cursus voor nodig hebt.

Met handige dashboards

Met CannonWorks heb je alles overzichtelijk bij elkaar in handig dashboards en zo zie je alle statussen van offertes, facturen en projecten. Al je klanten en projecten kun je met een simpele muisklik opzoeken en weet je direct wat de status is en kun je daar eenvoudig actie op ondernemen.

Een koppeling met je boekhouder

Alle inkopen en facturen die je met CannonWorks verstuurd worden automatisch doorgestuurd aan je boekhouder en dus ook je boekhouding. We hebben koppelingen met de meeste boekhoudpakketten, waardoor jouw boekhouder direct alles in het boekhoudpakket en ontvangt en verder kan verwerken zonder dat je er zelf nog iets voor hoeft te doen.

Image

Ervaar het gemak!

Bekijk onderstaande video's wat CannonWorks precies voor jou oplost. Het levert jouw klanten betaalgemak en je kunt eenvoudig een koppeling met je boekhouder leggen

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Overtuigd? Je kunt gewoon gratis van start

Al onze software is sowieso een maand lang gratis gratis te proberen en kunt je je account instellen zoal je zelf wilt.

Eenvoudig van start

Starten met de CannonWorks is heel eenvoudig. Je activeert deze online-software met één druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Zo heb je naast het inrichten van je account direct de mogelijkheid om de app te installeren en ben je klaar om jouw eerste projecten toe te voegen.

Uitbreiden naar wens

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dit zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past.

Gratis helpdesk

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen en dat al vanaf een paar Euro per maand. Ervaar daarom zelf het gemak. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. 

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden