Software speciaal voor hoveniers

Krijg alles in je bedrijf op orde van offertes, tot de facturering, urenregistratie, projecten en je financiën

Software die je helpt

Ben jij ook als hovenier het liefst bezig met werken in de tuin en mooie dingen creëren en loop je er tegenaan dat je veel administratie moet doen om al je uren te verwerken, facturen moet maken en je ook nog eens op tijd offertes  bij de klant moet hebben liggen? 

Samen de klus klaren

Administratieve lasten nemen vaak heel veel tijd in beslag, maar dat hoeft niet zo te zijn! dat kan ook heel snel en eenvoudig met CannonWorks. Wij hebben voor jou de unieke oplossing waarbij iedereen in het bedrijf zijn eigen zaken bijhoudt zoals uren, materialen en ieder voor zichzelf inzicht krijgt in wat er die dag voor hem/haar ingepland staat. 

Alles automatisch verwerkt

Je klaart samen de klus met iedereen die in je bedrijf werkt. Alles wordt automatisch verwerkt zodat alles van je projecten overzichtelijk bij elkaar staat inclusief de gemaakte afspraken met je klanten. Je maakt met één druk op de knop je facturen en je maakt ook je klanten blij met professionele offertes.

Hoveniers bij elkaar met telefoon en bladblazer

Voor het dagelijks werk

Software die alles live voor je bijhoudt en jij precies weet wat er zich afspeelt in jouw bedrijf

Offertes in een paar muisklikken

Met CannonWorks maak je mooie en uitgebreide offertes met foto's en tekeningen die je kunt invoegen. Jouw huisstijl kun je probleemloos verwerken, zodat alle documenten er superstrak uitzien. Ook als je calculaties of eigen werkpakketten maakt, dan kun je deze op elke offerte kiezen en steeds weer laten terugkomen. Zo ben je altijd consistent naar je klanten.

De planning inzichtelijk

Je kunt de beschikbaarheid van jouw mensen optimaal inzetten door deze in te plannen bij de projecten die jij allemaal onderhanden hebt. Je medewerkers krijgen notificaties voor welk project zij op welk moment zijn ingepland.

Uren bijgehouden voor en door je medewerkers

Samen met iedereen in het bedrijf werk je met CannonWorks, op kantoor gewoon op PC of tablet. Jouw medewerkers en inhuurkrachten kunnen met de CannonWorks-app zelf uren registreren, gebruikte materialen vastleggen en machine-uren bijhouden. Zo zorgt iedereen dat aan het einde van de dag alles is bijgewerkt.

Overzicht in je projecten

Alle uren, inkopen en ook de gemaakte afspraken met je klanten heb je allemaal bij elkaar. Je ziet de resultaten van dat project automatisch naar voren komen, maar ook alle documenten, foto's en geschiedenis van dat project heb je inzichtelijk.

Een koppeling met de boekhouder

Je kunt met CannonWorks een koppeling leggen met je bestaande boekhouding, zodat je eenvoudig met CannonWorks van start kunt. De boekhouder krijgt de informatie vanuit inkoop en facturatie dan automatisch vanuit CannonWorks bijgewerkt.

 

Image

Met de App ook op tablet en PC

Met CannonWorks heb je volledige bedrijfssoftware met een overzichtelijk dashboard. Zo heb je een ERP en CRM-pakket in één, je medewerkers werken allemaal online en zijn daarbij niet meer aan kantoor gebonden. Op kantoor kan alles met de PC gedaan worden en onderweg kan iedereen met de app uit de voeten.

Image
Image

Altijd en overal je bedrijf in de hand

Met CannonWorks werk je online en heb je altijd toegang tot je bedrijfsgegevens waar je ook maar bent. Het maakt dus niet uit of je op kantoor bent, op locatie of gewoon onderweg. CannonWorks werkt probleemloos op elk apparaat.

Iedereen zijn eigen rol

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifieke rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en de mensen op de werkvloer bijvoorbeeld alleen de urenregistratie.

Ervaar het gemak...

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's
 • Koppeling met je boekhouder

Maak het ook je klanten gemakkelijk

Geef je klant optimaal gemak om met jouw bedrijf samen te werken, doordat je gemakt geeft in het vastleggen van afspraken en online betalingen

Image

Klanten kunnen direct een opdracht geven

Wanneer je een offerte stuurt aan de klanten, dan wordt automatisch een knop meegestuurd waardoor de klant direct een opdracht kan geven en de afspraken gelijk automatisch worden vastgelegd, geheel conform jouw eigen algemene voorwaarden. Jij krijgt een notificatie wanneer een klant een opdracht heeft verstrekt of vragen over de offerte heeft gesteld.  

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en wat leidt tot een betere relatie. 

Je facturen met iDEAL laten betalen

Alle je facturen kun je in CannonWorks sturen met een iDEAL-knop. Jouw klanten kunnen dan per direct jouw factuur betalen met iDEAL waardoor direct de betaling wordt afgehandeld.

Klanten biedt je op deze manier optimaal betaalgemak. Het heeft als positief effect dat de factuur vaak direct al wordt betaald, zodat je niet op je geld hoeft te wachten tot de uiterste betaaldatum.

Image

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor Hoveniersbedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf kunnen we de software zo instellen dat je het bedrijf naar behoefte optimaal kunt automatiseren en kunt inrichten voor kantoor en de medewerkers op locatie.

Naar software voor Hoveniersbedrijven
Software voor zzp

Voor TuinKeur leden

Speciaal voor TuinKeur leden hebben we speciale aangepaste software waarbij je optimale ondersteuning krijgt van TuinKeur. Wanneer je een TuinKeur lidmaatschap hebt, dan kun je daarvan optimaal gebruik maken.

Naar software voor TuinKeur leden

Meer grip op je resultaten

We maken het voor je mogelijk om meer succes uit je onderneming te halen

Grip op uren en projecten

Je volgt live alles wat aan uren worden geboekt en de kosten die worden gemaakt. Zo heb je inzicht in hoe je projecten ervoor staan en kun je daar optimaal op sturen.

Grip op je klanten

Alles wat je met je klanten afstemt wordt opgeslagen bij je klanten en je projecten, zo kun je altijd alles terugvinden van afspraken die zijn gemaakt en bijvoorbeeld welke beplanting je eerder hebt gebruikt.

Grip op de planning

Alle mensen in jouw team kunnen op diverse projecten worden ingedeeld. Ook kun je ervoor kiezen om je klanten direct op de hoogte te stellen wanneer je werkzaamheden op locatie hebt ingepland.

Grip op je resultaten

Per dag, periode en/of jaren kun je diverse rapportage raadplegen zodat je precies ziet hoe het met je bedrijf gaat. Je krijgt zo grip op:

 • Het hele proces van offerte t/m facturatie
 • De projectadministratie
 • Uren, materialen en onderaanneming
 • Alle gekoppelde informatie in je projecten
 • Meerwerk
 • Je omzet en kostenstromen
 • Je projectresultaten helemaal live
 • Het automatisch voeden van je boekhouding
Image

Met boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Eenvoudig van start zonder enige verplichting

Start vandaag nog en ervaar het gemak van online werken met de meest gebruiksvriendelijke hovenierssoftware

Eenvoudig in gebruik

CannonWorks is eenvoudig in gebruik en je kunt gelijk al van start. Zodra je een account hebt aangemaakt begint je gratis proefperiode.  Zijn er dan alsnog vragen, dan kun je hulp vragen via onze online helpdesk. Ben je TuinKeur-lid, dan kun je ook contact met hen opnemen.

Eenvoudig van start

CannonWorks wordt aangeboden in abonnementsvorm, je hoeft daarom geen investering te doen. In 2 minuten is de software ingericht en dan ben je al klaar om te starten, de rest gaat automatisch.

Zelf ervaren

Ervaar dus zelf of CannonWorks aansluit op jouw manier van werken. Mocht je het niet bevallen, dan CannonWorks is maandelijks opzegbaar zonder verdere verplichtingen.

Uitbreiden naar wens

Je kunt de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dit zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden