Software voor bouwers

Regel als bouw- of klusbedrijf alles rondom je projecten, zodat je structuur en gemak gaat ervaren

3 verschillende bouwondernemers bij elkaar

Ben jij ook het overzicht kwijt?

Heb je een bouwbedrijf of ben je klusser en werk je veel samen met anderen om samen een klus te klaren en ben je op zoek naar software die alle zaken voor je regelt?  

Werk efficiënter en krijg grip op je projecten

Dan hebben we voor jou de oplossing om alles voor je projecten te regelen van offerte tot oplevering. Je staat in direct contact met je klant. Ook krijg je bij ieder project inzicht in uren, kosten en alles wat je met je opdrachtgevers en onderaannemers bent overeengekomen. Kortom je krijgt grip op je zaken.

Alles geregeld in één softwarepakket

 • Direct een kant en klaar offerte met begroting
 • Afspraken met de klant vastgelegd
 • Eenvoudig werk uitbesteden
 • Samenwerken met collega's en onderaannnemers
 • Gekoppeld aan je boekhouding

Met CannonWorks heb je jouw kantoor altijd bij de hand en ben je live op de hoogte van alles wat er speelt rondom jouw bedrijf en projecten.

Alles eenvoudig geregeld binnen één applicatie

Alles overzichtelijk bij elkaar en je weet precies wat er binnen je bedrijf zich afspeelt

Overzicht in je dagelijkse werk

Met CannonWorks op een natuurlijke wijze doen, waarbij alles dan eigenlijk helemaal vanzelf gaat. Je doet de dingen die je normaal ook doet, zoals het maken van begrotingen, offertes, bestellen, factureren, enzovoorts. Dat doe je vanaf nu allemaal met één applicatie die werkt op je PC, mobiel of tablet.

Onderweg of op kantoor

Je kunt dan direct al je zaken regelen zelfs terwijl je onderweg bent en hoef je niet te wachten tot je terug bent op kantoor. Je bent dan gewoon bij met al je werk en zo ga je niets meer vergeten.

 

Een overzicht van projecten en hoe maak je een nieuw project op mobiel en tablet

Het kantoor in je broekzak

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

Direct de zaken tijdens de werkdag regelen

Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk. Uren kunnen met de app worden vastgelegd en de materialen die nodig zijn direct bij je leverancier(s) kunnen ter plekke worden besteld. Alles wordt automatisch op het project bijgewerkt zodat je niets meer vergeet en alles gestructureerd verloopt van offerte tot en met de financiële afwikkeling.

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Samenwerken aan projecten met collega's
 • Uitbreidbaar met diverse modules
 • Gekoppeld aan de boekhouding
 • Gratis online helpdesk

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifieke rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en de mensen op de werkvloer bijvoorbeeld alleen de urenregistratie, de werkinstructie en de gegevens voor de planning voor die dag.

Overzicht CannonWorks op mobiel met menu balk

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je bouw, verbouw of onderhoudsklus zo ter plekke op mobiel of tablet doen en direct een goed onderbouwde calculatie met begroting maken en automatisch gekoppeld aan je offerte.

Offertes maken en specificatie met mogelijkheden op mobiel en laptop

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor ZZP-ers
Software voor MKB bedrijven

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Optimaal samenwerken met je klanten

Je werkt op een digitale manier samen met je klant, waardoor je samenwerkt aan projecten. Zo zijn de lijnen kort en weten jouw klanten precies waar zij aan toe zijn.

Samenwerken aan projecten

Het unieke van CannonWorks is dat je in rechtstreeks contact met je klanten staat, dit is anders dan met hoe dat met andere softwarepakketten werkt. Waar je normaal gesproken vanuit de software enkel een e-mail kunt sturen naar je klant met een offerte, factuur of andere informatie, kun je nu rechtstreeks met CannonWorks samenwerken met de klant. 

Wet Kwaliteitswaarborging

Doordat ook de klant de CannonWorks-app kan gebruiken, krijgt deze de specifieke informatie beschikbaar, volgens de Wet Kwaliteitswaarborging, van het project dat je samen hebt. De klant kan rechtstreeks een opdracht verstrekken, een nieuwe offerte aanvragen of een factuur direct betalen. De klant heeft zo altijd, volgens de Wet Kwaliteitswaarborging, de beschikking over de overeenkomst, de facturen, de ingeplande data, eventuele foto's en bijlagen die je met de klant hebt gedeeld altijd bij hand. Ook kan rechtstreeks worden gecommuniceerd met de CannonWorks-app.

Optimale klanttevredenheid

Zo heb je hele korte lijnen met de klant en kun je deze gelijk op de hoogte stellen als werkzaamheden worden ingepland of als er iets wijzigt of dat er een aanvulling plaats moet vinden. Op deze wijze werk je optimaal aan de relatie met je klanten, wat de klanttevredenheid van jouw bedrijf enorm vergroot.

Image

Hoe CannonWorks jouw bedrijf gaat helpen

Creëer betere resultaten door je bedrijf te structureren en dat zonder extra moeite

Direct een 'kant en klaar' offerte

Heb je een afspraak met de klant gemaakt en je doet een opname op locatie, dan kun je de gegevens direct in de CannonWorks app verwerken. Je kunt direct óf later op kantoor je meters aan de prijzen koppelen en direct een offerte maken op basis van je eenheidsprijzen. Zo kun je snel naar de klant reageren.

Afspraken met de klant vooraf duidelijk vastgelegd

De klant krijgt de offerte in de mail en de klant kan direct akkoord geven op de offerte met een direct-akkoord knop. Zo beslissen klanten sneller en liggen voor beide partijen de afspraken direct vast. Ook wanneer er sprake is van meerwerk kun je dit eenvoudig online laten bevestigen door de klant. Zo heb je altijd een opdrachtbevestiging en voorkom je discussies achteraf.

Eenvoudig werk uitbesteden 

Wanneer je veel samenwerkt met andere bedrijven aan een project, dan kun je deze bedrijven eenvoudig aan jouw project koppelen. Zo kun je onderling offertes aanvragen en opdrachten verstrekken. Ook werkinstructies zoals de werkbon kun je aan elkaar verstrekken zodat voor iedereen duidelijk is wat er  gedaan moet worden. Met de CannonWorks-app kun je samenwerkers uitnodigen zodat die gratis aan jouw project kunnen meewerken.

Bouwondernemer met gereedschap en hammer in de hand

Alles-in-één software voor je bedrijf

CannonWorks is software die iedereen begrijpt en direct alle bedrijfsprocessen regelt. Alle administratieve handelingen die je als bouwonderneming hebt worden in CannonWorks automatisch geregeld, waardoor je altijd je zaken perfect op orde hebt. Ons doel is om bouw- en onderhoudsbedrijven succesvoller te maken door hen de juiste tools te bieden om inzicht te krijgen in alle projectresultaten.

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijkse werk doen, zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Zo heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen en de boekhouder die automtisch de juist informatie krijgt.

De boekhouding is altijd bijgewerkt

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk heeft van de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Eenvoud voor de boekhouder

Waarom het voor jouw bedrijf gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Direct de opdracht regelen en opleveren

Je doet als bouwondernemer het meeste werk eigenlijk al gedurende de dag. Jouw klant kan met een simpele handeling akkoord geven op een regiewerk-opdracht met het juiste uurtarief, een prijsopgave of een bedrag die je met de klant overeenkomt. Direct wordt een orderbevestiging aangemaakt. Jij hebt zo een nieuw project en je kunt zo zonder problemen aan de slag. Je kunt dan direct als het werk klaar is een factuur sturen, zodat je de kant in de gelegenheid stelt direct te kunnen betalen.

Alles wordt automatisch vastgelegd

Wanneer je uren registreert, materialen bestelt of foto's maakt, dan word dit automatisch al op je project vastgelegd. CannonWorks zet alles automatisch op je projecten waardoor alle uren en materialen op de facturen worden klaargezet om zo te kunnen verzenden. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar en en is je projectadministratie helemaal op orde. Zo heb je met één klik de factuur gemaakt en verzonden aan de klant met alles erop en eraan.

Handige dashboards

Door overzicht te houden met de handige dashboards in CannonWorks vergeet je niets meer en heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Je krijgt zelfs notificaties als je iets dreigt te vergeten. 

Eenvoudig in gebruik

Voor bouw- onderhouds- en klusbedrijven maken we het niet moeilijker dan het al is. Ons doel is om jou, en de mensen waarmee je samenwerkt op een eenvoudige wijze te laten werken aan projecten. Daarom is er deze handige software die iedereen begrijpt. Het gaat je een hoop tijd besparen zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze. Uiteindelijk ga je een beter rendement behalen door CannonWorks te gebruiken voor je bedrijf.

CannonWorks dashboard op mobiel met recente gebeurtenissen
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden