Inzicht in al je projecten

...en altijd alle gegevens bij de hand...

Ben je Installateur en doe je diverse technische klussen in- en rondom het vastgoed? Dan hebben wij voor jou de juiste software om al je zaken snel en eenvoudig te regelen en overzicht te houden in je projecten.

Van kleine tot grote klussen/projecten alles wordt bijgehouden, zoals je offertes, facturen, inkopen en als je wilt ook de uren. Je kunt het gemakkelijk regelen met je tablet, smartphone en als je wilt natuurlijk ook je PC.

Je bespaart tijd door bij opname al een offerte te kunnen maken en direct achter te laten bij de klant. Ook heb je de projectgegevens bij de hand dan weet je precies wat je ooit voor een project hebt ingekocht en weet je tijdens service en reparatie altijd wat je nodig hebt aan onderdelen, zo grijp je nooit mis.

Snel een prijs maken

...op je mobiel, tablet of PC...

Image

Je herkent het vast wel... Spreadsheets maken met berekeningen voor het werk wat je als als ondernemer of als bedrijf doorgaans doet. Prijzen aanvragen bij je leveranciers en daarna nog een offerte moeten typen vanuit je vaste sjabloon. Wanneer je een opdracht krijgt moet je natuurlijk wel weten wat je moet inkopen voor het project om vervolgens deze te kunnen inplannen.

CannonWorks helpt je bij het verzamelen van alle projectinformatie. Het begint al met de offerte, waarin je al een selectie hebt gemaakt van de installatie en bijbehorende onderdelen. De prijzen van je leverancier die je kunt raadplegen voor diverse apparatuur en bijbehorende onderdelen.

Je maakt dan eenvoudig een offerte met een paar kliks maakt, die je zo naar je klant kunt sturen en dat zelfs al op het moment dat je bij de klant bent.

Het moet vooral makkelijk zijn om een offerte of een factuur te kunnen maken.

Het kantoor in je broekzak

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

CannonWorks is meer dan alleen een calculatieprogramma, het regelt namelijk alles in je bedrijf. Daarmee heb je het kantoor in je broekzak, zodat jij (en eventuele collega's) direct de zaken tijdens de werkdag zelf kunnen regelen. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk.

 

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifiek rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en een op de werkvloer bijvoorbeeld alleen maar toegang tot de urenregistratie.

Image

Start hier je gratis proefmaand

Voor wie een goed calculatiepakket wil hebben

Calculatie
pakket

€ 29,- p/m

Voor de ondernemer of vakman die gewoon gemak wil

Standaard
pakket

€ 25,- p/m

Voor de ondernemers die alle zaken goed op orde wil hebben

Pro
pakket

€ 39,- p/m

Voor MKB-bedrijven die inzicht willen in de projectresultaten

MKB 
Pro-pakket

€ 49,- p/m

Al onze pakketten zijn 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Aankoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
bancontact-addon.png
Bancontact
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
kalender__200x200.png
Planning
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf

Onze calculatiesoftware voor installatiebedrijven is uitstekend geschikt voor zowel voor ZZP'ers als ook voor MKB-bedrijven. Geen moeilijke cursussen zijn nodig en je kan er snel mee aan de slag, omdat;

 • het eenvoudig werkt
 • je mobiel met de app kunt calculeren
 • je automatisch ook offerte maakt
 • en kunt e-mailen
 • je samen kunt werken
 • het tijd gaat besparen
 • geen investering hoeft te doen
 • zelf kan kiezen welke modules te gebruiken
 • makkelijk is over te stappen
 • het aansluit bij je huidige werkwijze

Ervaar het zelf met een proefabonnement, je kunt gratis proberen, de prijs is transparant en je zit nergens aan vast.

Image
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden