Software voor hoveniers 

Eenvoudig van start zonder gedoe

Als hovenier wil je maar één ding dat is in de tuin aan het werk. Je wilt niet dat veel uren verdwijnen in allerlei rompslomp op kantoor. En als je toch je administratie moet doen dan het liefst zo snel en eenvoudig mogelijk.

Als CannonWorks bieden we de oplossing om altijd je werk onderweg en in de tuin te kunnen doen. Zo heb je het kantoor in je broekzak en kun je al je medewerkers uren en machines laten vastleggen, zodat je uitstekend inzicht krijgt in je projectvoortgang.

Je kunt binnen 2 minuten al volledig aan de slag op je PC, tablet en ook op je smartphone.

Image

Online software die werkt op mobiel, tablet en PC

Met onze handige APP kan het het werk door jou (en je collega’s) ook onderweg worden gedaan.

Tijd besparen voor iedere onderneming

CannonWorks is uitermate geschikt voor zowel Zelfstandigen als KMO-bedrijven met personeel. De tijd om administratieve handelingen te verrichten wordt beperkt tot een absoluut minimum, zo gaat het werken gewoonweg makkelijker en sneller.

Eenvoudig in gebruik

CannonWorks is eenvoudig in gebruik en je hebt geen cursus nodig om er mee te gaan werken. Start vandaag nog en maak gebruik van de online helpdesk met ondersteuning van vele instructievideo’s. Zijn er dan alsnog vragen, dan kan je een verzoek indienen voor ondersteuning of een persoonlijk advies aanvragen.

Image

Start hier je gratis proefmaand

Calculatie
pakket

€ 29,- p/m

Standaard
pakket

€ 25,- p/m

Pro
pakket

€ 39,- p/m

MKB 
Pro-pakket

€ 49,- p/m

Al onze hovenierspakketten zijn transparant in prijs en zijn tenminste 60 dagen gratis te proberen en maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Heb je meer dan 1 bedrijf, dan kun je binnen 1 account extra bedrijven toevoegen.

Voor het dagelijks werk...

Image

Dat wil zeggen dat deze software voorziet in het dagelijkse werk van hoveniers, zoals offertes, facturen, calculeren, projecten, bestellen, uren-registratie, nacalculatie.

In CannonWorks werk je alle processen (automatisch) af van een offerteaanvraag tot en met de oplevering van een project. Zo houdt je optimaal overzicht in het lopende werk. 

En de boekhouder, die ontvangt automatisch alle gegevens die hij kan verwerken via de handige boekhoudkoppeling.

Calculatie

Heb je de juiste prijs berekend?

Image

Het is je vast wel eens overkomen dat achteraf blijkt dat je geld hebt laten liggen omdat je calculatie toch niet exact genoeg was.

Met de juiste calculatie en de direct inzichtelijke nacalculatie weet je waar je staat. En voorkom je dat je geld laat liggen.

Image

Projecten

Overzicht in al je projecten en uren

Image
Image
Image

Hoe fantastisch zou het zijn dat je op één plek een overzicht kan krijgen van al je lopende projecten?

 Zelfs al ben je niet op kantoor? Met de app op je telefoon of tablet is alles in één oogopslag duidelijk en heb je overzicht in al je lopende projecten. 

Je kunt direct uren registreren, facturen sturen of foto's maken van je projecten.

Uren

Uren en machines vastleggen

Image

Extra handelingen zijn verleden tijd

Het niet schrijven van uren leidt tot onnodig verlies van je omzet en dus winst. Weg met losse urenbriefjes. Vanaf nu is het kinderspel om je uren, machines en materialen ter plekke op je mobiel of tablet tijdens je werkzaamheden in te voeren! Zo staat alles al direct op je factuur.

Image

Factuur

Eenvoudig facturen maken!

Image

Apart facturen maken is nu verleden tijd.

Immers alles is nu ingevoerd: je uren, materialen, machines etc. Nu is het een kwestie van één druk op de knop om je factuur te bekijken en per e-mail te versturen naar je klant. Deze kun je klant ook direct met Bancontact betalen.

Image

Nacalculatie

Meten is weten...

Natuurlijk ben je nieuwsgierig of je na afloop van een project goed hebt gecalculeerd. Met de nacalculatie heb je inzicht hoe jij je project hebt gecalculeerd. Handig om te weten voor een volgend project. Je weet dan gelijk of je juist meer moet berekenen of dat je goed zit. Want, meten is weten!

Image

Met boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image
Image
Image
Image

Een abonnement zonder verplichtingen...

CannonWorks wordt aangeboden in abonnementsvorm, je hoeft daarom geen investering te doen. Kies het pakket dat bij je bedrijf past .

Heel eenvoudig van start

In 2-3 minuten is de software ingericht en dan ben je al klaar om te starten, de rest gaat automatisch. Ervaar dus zelf of CannonWorks aansluit op jouw manier van werken. Mocht je het niet bevallen? CannonWorks maandelijks opzegbaar, dus zijn er verder geen verplichtingen.

Wil je verdere toelichting raadpleeg dan onze help-en supportdesk.

 

© 2020 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden