calculatiesoftware voor installateurs

...eenvoudig in gebruik en gewoon op je mobiel of tablet

Ben je Installateur en doe je diverse technische klussen in- en rondom het vastgoed? Dan hebben wij voor jou de juiste software om al je offertes snel en eenvoudig te berekenen maar ook om overzicht te houden in je projecten. 

Is het nou ook zo dat je met een spreadsheet een prijs probeert te maken en dat je vervolgens ook nog een offerte moet typen in een tekstverwerker? Tijdrovend en niet meer van deze tijd. Als je het graag anders wilt, maar een softwarepakket uit de Installatiebranche is te duur en te complex, dan heb je met CannonWorks de een ideale oplossing. 

Je bespaart direct al tijd door bij opname al een offerte te kunnen maken zo met je mobiel of tablet en deze direct kunnen achter te laten bij de klant.

Het kantoor in je broekzak

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

CannonWorks is meer dan alleen een calculatieprogramma, het regelt namelijk alles in je bedrijf. Daarmee heb je het kantoor in je broekzak, zodat jij (en eventuele collega's) direct de zaken tijdens de werkdag zelf kunnen regelen. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk.

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifiek rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en een op de werkvloer bijvoorbeeld alleen maar de urenregistratie.

Image

Start hier je gratis proefmaand

Start geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen je gratis proefmaand. Je kunt tijdens deze periode dan zelf beoordelen of CannonWorks bij je past. Na de proefperiode stopt automatische je account en je kunt daarna ervoor kiezen, als je besloten hebt door te willen gaan, om deze te activeren. Wij zullen je nooit zomaar bellen en je zit helemaal nergens aan vast.

Calculatiepakket

€ 39,- p/m

Standard

€ 49,- p/m

Professional

€ 75,- p/m

Corporate

€ 99,- p/m

Al onze pakketten zijn met alle beschikbare modules c.q. add-on's uit te breiden. Je kunt na activering altijd functionaliteit bijkopen welke wel standaard in de duurdere pakketten aanwezig zijn. Je krijgt altijd 1 gebruikersaccount met gratis toegang van je boekhouder. Extra gebruikers en medewerkers kun je in je account toevoegen. 

Alle pakketten zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar, we hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet, we zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf

Onze calculatiesoftware voor installatiebedrijven is uitstekend geschikt voor zowel voor ZZP'ers als ook voor MKB-bedrijven. Geen moeilijke cursussen zijn nodig en je kan er snel mee aan de slag, omdat;

 • het eenvoudig werkt
 • je mobiel met de App kunt calculeren
 • je automatisch ook offerte maakt
 • en kunt e-mailen
 • je samen kunt werken
 • het tijd gaat besparen
 • geen investering hoeft te doen
 • zelf kan kiezen welke modules te gebruiken
 • makkelijk is over te stappen
 • het aansluit bij je huidige werkwijze

Ervaar het zelf met een proefabonnement, je kan gratis proberen, de prijs is transparant en je zit nergens aan vast.

Image

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
Calculatie
ideal-addon.png
iDEAL
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
Meerjaren onderhoud
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling
© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden