Speciaal voor glazenmakers

PDF van calculatie met offerte

Ben je glazenmaker en je zoekt specifieke software die alles voor je regelt rondom het berekenen van beglazing om een goede offerte te maken? Of om duidelijk de order- en bonnenstroom voor je opdrachten te regelen? Dan hebben we voor jou dé oplossing om dat optimaal te kunnen organiseren.

Je kunt vanaf nu met de app, tablet of PC overal je werk doen en direct de zaken voor je projecten regelen. Je krijgt inzicht in alles wat er zich rondom je bonnen en projecten afspeelt.

Zo heb jij én de mensen waarmee je samenwerkt het kantoor in de broekzak en heb je altijd grip op op je bedrijf.

 

Altijd je projecten bij de hand

...en je gaat niet meer vergeten...

Je kunt met CannonWorks alle het werk gewoon gedurende de dag doen. Dit bespaart tijd doordat alle administratieve handelingen tot een minimum worden beperkt.

Zo kun je eenvoudig nieuwe projecten aanmaken, meerwerk toevoegen, materialen bestellen, facturen versturen en zelfs je inkopen verwerken. Alles gaat op een hele natuurlijke wijze. Je doet het gewoon onderweg of op locatie. Al het dagelijks werk wat je doet kun je allemaal regelen met deze applicatie, die werkt op je PC, smartphone en tablet die je dus altijd bij de hand hebt. Gewoon gemaakt voor de ondernemer en eventuele medewerkers.

Vanaf nu heb je inzicht in wat er binnen je bedrijf zich afspeelt en ga je niets meer vergeten.

Image

Het is niet moeilijk van start te gaan. CannonWorks biedt je diverse gemakken zoals...

  • Mobiel werken (ook met app)
  • Op locatie werk opnemen
  • Maken en versturen van offertes en facturen
  • Contracten en relaties beheren
  • Uren registreren
  • Meerwerk bijhouden en vastleggen

Je hebt met CannonWorks het gemak van overzichtelijke dashboards, zodat je alles in 1 oogopslag kunt zien. Het werkt heel gebruiksvriendelijk, zodat iedereen het snapt en je geen moeilijke cursussen daarvoor hoeft te volgen. CannonWorks wordt in abonnementsvorm aangeboden zodat je geen hoge investering hoeft te doen, je kunt gewoon maandelijks betalen.

Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je gratis gebruik maken van onze online helpdesk die 24/7 beschikbaar is.

Start hier je gratis proefmaand

Calculatie
pakket

€ 29,- p/m

Standaard
pakket

€ 25,- p/m

Pro
pakket

€ 39,- p/m

MKB 
Pro-pakket

€ 49,- p/m

Al onze pakketten zijn transparant in prijs en zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Je pakket instellen op maat....

Dat is heel eenvoudig, zonder benodigde hulp van dure consultants

We werken niet met dure consultants, en dat is ook helemaal niet nodig. Software die uitgelegd en ingericht moet worden is gewoon te moeilijk gemaakt, dat is bij CannonWorks wel anders. Wij hebben het principe "what you see is what you get". Bepaal zelf en geheel vrijblijvend of wij voor je bedrijf de beste oplossing bieden. 

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dat zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past. 

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen en dat al vanaf een paar Euro per maand. Ervaar daarom zelf het gemak. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. 

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Aankoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
bancontact-addon.png
Bancontact
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
kalender__200x200.png
Planning
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Ook voor jouw bedrijf gaat het werken...

...of je nu zelfstandig bent of een bedrijf met personeel hebt...

Jij of jouw medewerkers kunnen ter plaatse meetgegevens invoeren en prijzen calculeren. De ruiten kunnen specifiek per gevel worden opgegeven en de beglazingsmethode zoals glaslatten en onderlatten worden automatisch berekend, net zoals eventuele ventilatieroosters. Je kunt na handige selectie zonder een woord te hoeven typen direct een offerte maken met de juiste prijzen voor de specifieke beglazing die je aan je klant wilt aanbieden.

Jouw klant kan vervolgens met een simpele handeling akkoord geven op jouw offerte, waarbij direct een orderbevestiging wordt aangemaakt. Zo heb je een nieuw project en je kunt zonder problemen aan de slag om de zaken daarvoor te kunnen regelen.

Wanneer je uren registreert, je materialen bestelt of foto's maakt, dan wordt dat automatisch op je projecten vastgelegd. Zo staan automatisch de facturen al klaar om zo te kunnen verzenden.

Jij krijgt overzicht met de handige dashboards in CannonWorks, daardoor vergeet je niets meer en en heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Je krijgt zelfs notificaties als je iets dreigt te vergeten.

Je kan met CannonWorks zelf, nadat je de klus op reparatie hebt uitgevoerd direct met de klant ter plaatse afrekenen. Dit maakt dat je er later geen werk meer van het en de administratie tot een absoluut minimum heeft beperkt.

 

 

Image

Eenvoudig van start

...en in een paar minuten je eerste offerte de deur uit...

Na activatie van de gratis proefperiode kun je direct al beginnen met het maken van je eerste offerte of factuur. Bij het instellen van je pakket stel je automatisch al en je eigen layout in. Je kiest vervolgens voor het aanmaken van een nieuwe offerte, mét of zonder een calculatie. Zo kan je een begroting maken en de offerte genereert zich dan automatisch. Je hoeft dus naast een calculatie niet separaat ook nog een offerte te maken, dit gaat allemaal vanzelf.

Je maakt een offerte en je geeft zelf aan of je deze direct wilt verzenden. Met 1 klik e-mail je  de offerte zo naar je klant of opdrachtgever. Dat allemaal in je eigen layout en aangevuld met eventuele algemene voorwaarden. Je hebt zo altijd een complete offerte en ben je qua snelheid de concurrent altijd voor.

CannonWorks is geschikt voor alle glazenmakersbedrijven zowel zelfstandigen als KMO-bedrijven.

Offerte maken in software

Bied vooral je klant gemak!

Image

Met 1 klik een opdracht geven

Wanneer je een offerte stuurt, wordt automatisch een knop meegestuurd waarop de klant kan klikken en er direct de order wordt bevestigd. Jij krijgt hier altijd direct notificatie en precies op de wijze zoals jij dat wilt. Op je dashboard, via e-mail of via een push-bericht op je telefoon. 

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en sneller over te gaan tot een opdracht, zeker als je de offerte tijdens het eerste bezoek al kunt overhandigen.

Laat je facturen met Bancontact betalen

Wanneer je ook je facturen met CannonWorks wilt doen, kun je eenvoudig Bancontact instellen, zodat klanten je heel eenvoudig en direct al kunnen betalen. 

Net zoals bij de offerte kunnen zij met 1 klik op de knop in de mail de betaling inzetten, je krijgt dan direct het bedrag overgemaakt, dat is toch wat iedere onderneming wil!

Image

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden