Voor bouwondernemers

...en regel alles rondom uw projecten...

Image

Heb je bouwbedrijf, ben je schrijnwerker of klusser en werk je veel samen met anderen om samen een klus te klaren en ben je op zoek naar software die de zaken voor jou allemaal regelt?

Dan hebben we voor u de ideale oplossing om alles voor je projecten te regelen van offerte tot oplevering. Je krijgt dan inzicht in uren, kosten en alles wat je met uw partners en opdrachtgevers bent overeengekomen.

Met CannonWorks heeft u het kantoor altijd bij de hand. Je kunt direct uren vastleggen en de materialen die je nodig hebt bij leverancier(s) bestellen. Alles wordt automatisch op het project bijgewerkt zodat je niets meer vergeet en alles gestructureerd verloopt.

Het kantoor in je broekzak

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

Met CannonWorks heb je het kantoor in je broekzak, zodat jij (en eventuele collega's) direct de zaken tijdens de werkdag zelf kunnen regelen. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk.

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken (ook met app)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifieke rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en de mensen op de werkvloer bijvoorbeeld alleen de urenregistratie.

Image

Alles gestructureerd bij elkaar

...en gaat je tijd besparen...

Je Je dagelijkse werk ga je met CannonWorks op een natuurlijke wijze doen, waarbij alles dan eigenlijk helemaal vanzelf gaat. Je doet de dingen die je normaal ook doet, zoals het maken van begrotingen, offertes, bestellen, factureren, enzovoorts. Dat doe je vanaf nu allemaal met 1 applicatie die werkt op je PC mobiel en tablet. Je kunt dan direct al je zaken regelen zelf terwijl je onderweg bent en hoef je niet te wachten tot je terug bent op kantoor. Vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk en ga je niets meer vergeten.

 

Image

Het is niet moeilijk te starten met CannonWorks. Het biedt je diverse gemakken zoals...

 

 • Op locatie werk opnemen
 • Facturen, offertes en contracten
 • Meerwerk bijhouden
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk

Start hier je gratis proefmaand

Image

Voor wie een goed calculatiepakket wil hebben

Calculatie
pakket

€ 29,- p/m

Starterpakket

Voor de ondernemer of vakman die gewoon gemak wil

Standaard
pakket

€ 25,- p/m

Image

Voor de ondernemers die alle zaken goed op orde wil hebben

Pro
pakket

€ 39,- p/m

Image

Voor MKB-bedrijven die inzicht willen in de projectresultaten

MKB 
Pro-pakket

€ 49,- p/m

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Aankoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
kalender__200x200.png
Planning
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
bancontact-addon.png
Bancontact
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Al onze pakketten zijn 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image

Waarom het voor jou gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Je doet als bouwondernemer het meeste werk eigenlijk al gedurende de dag. Je kunt zelfs je werkopnames op locatie doen met de App, waarbij je bij kleinere klussen direct al een offerte kunt maken en deze bij de klant kunt achterlaten.

Jouw klant kan met een simpele handeling akkoord geven op jouw offerte, waarbij direct een orderbevestiging wordt aangemaakt. Jij hebt zo een nieuw project en je kunt zo zonder problemen aan de slag.

Wanneer je uren registreert, je materialen bestelt of foto's maakt, dan wordt dit automatisch al op je project vastgelegd. CannonWorks zet alles automatisch op je projecten waardoor alle uren en materialen op de facturen worden klaargezet om zo te kunnen verzenden. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar en zo voorkom je rompslomp en stapels papier.

Door overzicht te houden met de handige dashboards in CannonWorks vergeet je niets meer en en heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Je krijgt zelfs notificaties als je iets dreigt te vergeten. Uiteindelijk ga vanzelf een beter rendement behalen omdat je op tijd alles hebt kunnen afwerken en snel de factuur bij de klant hebt liggen.

Voor bouw- onderhouds- en klusbedrijven maken we het niet moeilijker dan het al is. Ons doel is om jou (en de mensen waarmee je samenwerkt) op een eenvoudige wijze te laten werken aan projecten. CannonWorks is handige software die iedereen begrijpt en direct alles voor jou en je projecten regelt. Het gaat je een hoop tijd besparen zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

 

 

Image

Gewoon op je smartphone

...en als je de PC bent gewend, dat kan natuurlijk ook!

Image

We willen graag dat je als ondernemer succesvol bent. We willen daarom graag dat jouw zaken top zijn geregeld. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software waarmee je overzicht creëert, je prettig mee kunt werken en waarvoor je geen cursussen nodig hebt.

Met CannonWorks heb je het gemak om je kantoor onderweg in je broekzak te hebben. Zo ben je niet meer afhankelijk van papier of andere applicaties om notities in te bewaren of je klanten mee te beheren.

Je kunt overdag met de App op je smartphone je uren bijhouden, bonnetjes scannen een factuur of een offerte maken. Je kunt eenvoudig alle artikelen en materialen die je gebruikt koppelen en daardoor kan je met een paar kliks de factuur al klaar hebben voor de klant.

Dit scheelt erg veel tijd en je bent niet meer gebonden aan kantoor. Je hoeft dan niet meer 's avonds of in het weekend nog van alles uit te zoeken om je administratie op orde te krijgen. Al onze pakketten hebben dan ook een 'gratis' koppeling met de meeste boekhoudpakketten. We schieten rechtstreeks alle facturen en bonnetjes naar je boekhouder of je boekhoudpakket.

CannonWorks geeft je alle gemakken die je nodig hebt als bouwbedrijf en creëert daarmee structuur in je werk en in je bedrijf. Als onze software werkt online en is op smartphone, tablet (met de App) en gewoon op de PC te gebruiken.

Door het pakket te kiezen dat bij jou jouw bedrijf past, kun je direct aan de slag, je hoeft dan je bestaande boekhouding niet aan te passen.

© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden