Het kantoor in je broekzak

...en geen gedoe meer in de avond of in het weekend...

Ben je ondernemer of zelfstandige en je hebt de ambitie om de zaken in je bedrijf top te regelen, zodat je van alles op de hoogte wordt gehouden van je klanten en leveranciers? Dan hebben we voor jou deze eenvoudig te gebruiken online tool die alles voor je regelt en bijhoudt.

Met CannonWorks werk je mobiel en zo heb je het kantoor in je broekzak. Je krijg overzicht in de hele flow van je bedrijf van offerte aanvragen tot en met de afronding van projecten. Je kunt direct je uren vastleggen, maar ook direct facturen sturen met een betaling wanneer je de product of dienst hebt geleverd.

CannonWorks is als app voor mobiel en tablet, maar werkt ook gewoon op de PC. Alles wat je doet kun je eenvoudig aan je boekhouding koppelen.

Image

Eenvoudig in gebruik

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

CannonWorks gaat je tijd besparen doordat je de zaken direct kunt regelen terwijl je onderweg bent. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer. Vanaf nu ben je gewoon bij met je werk.

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Koppeling met je boekhouder
 • Gratis online helpdesk

Je hoeft niet meer gebonden te zijn aan kantoor of dat je 's avonds of in het weekend alles nog uit moet zoeken en verwerken in spreadsheets, dat is nu verleden tijd. 

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk. 

Image

Krijg grip op je projecten

En zorg dat uren en inkopen terecht komen bij het juiste project

Image

Tijdens de dag je uren bijhouden

Tijdens de dag kan je de uren bijhouden die je wilt toekennen aan de projecten die je onderhanden hebt. Elk geregistreerd uur komt op het project te staan, vanaf het project kun je de dan zo factuur sturen.

Samen medewerkers of samenwerkers

Uren op projecten vastleggen kun je samen met anderen doen. Je kunt medewerkers, of anderen met wie je samenwerkt, uren laten registeren met de app. Zij kunnen uren van de projecten die je samen onderhanden hebt registreren, zonder dat zij inzicht hebben in andere gebruikers. Zij hebben tevens geen toegang tot overige bedrijfsinformatie.

Eenvoudig meerwerk vastleggen

Wil je meerwerk kenbaar maken aan je klanten en je wilt dit afzonderlijk vastleggen, dan kan dat met 1 handeling. Zo kun je per project specificeren welke uren horen bij de oorspronkelijke opdracht en welke behoren tot extra werk. Je kunt dan via een specificatie deze altijd de extra uren optimaal onderbouwen.

Waarom het voor jou gaat werken...

...het levert je vooral veel gemak op!

Eenvoud en gemak

We willen je het ondernemen niet moeilijker maken dan het nu al is. Wij hebben met onze software tot doel dat je op een eenvoudige wijze tijd gaat besparen, zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

We willen je werk leuker en makkelijker maken. Uiteindelijk resultaat is dat je vanzelf een beter rendement gaat behalen doordat je tijd aan andere zaken kunt gaan besteden dan aan administratieve zaken. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software waar je prettig mee kunt werken en waarvoor je geen cursus voor nodig hebt.

Met handige dashboards

Met CannonWorks heb je alles overzichtelijk bij elkaar in handige dashboards en zie je alle statussen van offertes, facturen en projecten. Al je klanten en projecten kun je met een simpele muisklik opzoeken.

Wij willen graag dat je als ondernemer succesvol bent en wij willen je daar graag bij helpen!

Image

Ervaar het gemak!

Bekijk onderstaande video's wat CannonWorks precies voor jou oplost. Het levert jouw klanten betaalgemak en je kunt eenvoudig een koppeling met je boekhouder leggen

Direct aan de slag!

...en in 2 minuten geïnstalleerd...

Offerte maken in software

In 2 minuten geïnstalleerd

Starten met de CannonWorks urenregistratie is eenvoudig. Je activeert deze online-tool met 1 druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Zo heb je naast het inrichten van je Account direct de mogelijkheid om de app te installeren en ben je klaar om de eerste uurtjes te boeken. 

Met je eigen factuur-layout

Je kan heel eenvoudig je factuur-layout instellen doordat je gegevens automatisch netjes worden ingedeeld naar de template die voor jou het beste past, of je zet het op je eigen briefpapier. Het maakt niet eens uit of je een bedrijfslogo hebt of niet, je factuur ziet er altijd superstrak uit.

Met anderen samen uren registreren

Je kunt deze personen vanuit je eigen account uitnodigen om samen uren te registreren voor een project. Zo kun je optimaal samenwerken. Vele bedrijven zonder of met personeel, ZZP-ers en MKB bedrijven, zij hebben al enorme tijdwinst geboekt door de urenregistratie van CannonWorks te gaan gebruiken.

Start hier je gratis proefmaand

Uurtje 
factuurtje

€ 10,- p/m

Pakket 
Basic

€ 14,50 p/m

Pakket 
Plus

€ 19,- p/m

Pakket 
Extra

€ 29,- p/m

Al onze pakketten zijn 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Aankoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
bancontact-addon.png
Bancontact
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
kalender__200x200.png
Planning
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Gewoon op je mobiel

...en als je de PC bent gewend, dat kan natuurlijk ook!

Image

Met CannonWorks heb je het gemak om je kantoor onderweg in je broekzak te hebben. Zo ben je niet meer afhankelijk van papier of andere mobiele App's om notities mee te bewaren.

Je kunt overdag met de App op je smartphone je uren bij houden, bonnetjes scannen een factuur of een offerte maken. Alles onder één project, zo hou je alles overzichtelijk bij elkaar en vergeet je niets meer.

Je kunt eenvoudig alle artikelen en materialen die je gebruikt koppelen en daardoor kan je met een paar kliks de factuur al klaar hebben voor de klant.

Dit scheelt erg veel tijd en je hoeft dan 's avonds niet nog een keer de administratie te doen. Al onze pakketten hebben dan ook een 'gratis' koppeling met de meeste boekhoudpakketten. We schieten rechtstreeks alle facturen en bonnetjes naar je boekhouder of je boekhoudpakket. 

Door het pakket te kiezen dat bij jou jouw bedrijf past, kun je direct aan de slag, je hoeft dan ook je bestaande boekhouding niet aan te passen.

Start vandaag nog

Gewoon eenvoudig en zonder gedoe

CannonWorks werkt ook voor jou, omdat:

 • je gratis en vrijblijvend kunt proberen
 • het gebruikersvriendelijk is
 • je mobiel kunt werken
 • het tijd gaat besparen
 • gegevens live bijhoudt
 • je geen investering hoeft te doen
 • je zelf kan kiezen wat te gebruiken
 • makkelijk is over te stappen
 • het aansluit met je boekhouding
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden