Start hier je gratis proefmaand

Voor elk wat wils! We hebben diverse pakketten die bij uw bedrijf kunnen passen. Zo hebben we een handige tool om uren te registreren en om deze direct op de factuur te zetten. U kunt foto's van bonnetjes maken en aan de boekhouding koppelen en offerteregels met aantallen, eenheden en eenheidsprijzen toevoegen om snel en eenvoudig een offerte te maken. Ook kunt u de voortgang van de project bijhouden.

Starterpakket

Uurtje 
factuurtje

€ 10,- p/m

Starterpakket

Pakket 
Basic

€ 14,50 p/m

Image

Pakket 
Plus

€ 19,- p/m

Image

Pakket 
Extra

€ 29,- p/m

Al onze pakketten zijn 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit u nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of u door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar een account naar een betaalde periode omzetten.

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt een gekozen pakket eenvoudig uitbreiden met add-ons oftewel modules. Zo kunt u het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij uw bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Inkoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
kalender__200x200.png
Planning
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
bancontact-addon.png
Bancontact
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

U kunt met CannonWorks eenvoudig het dagelijks werk doen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij leveranciers, alles bijhouden van de projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Met Cannonworks heeft u bedrijfssoftware waarmee u alles kunt regelen wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ervaar het gemak!

Bekijk onderstaande video's wat CannonWorks precies voor uw bedrijf oplost. Het levert uw klanten betaalgemak en u kunt eenvoudig een koppeling met de boekhouder leggen

© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden