Facturen

Eenvoudig en snel, in een paar klikken een factuur!

Facturen maken is nog nooit zo eenvoudig als dat je nu met CannonWorks kan doen. Je maakt in een paar klikt een factuur op PC.  Of gebruik de CannonWorks App op je smartphone of tablet om facturen te maken.

Als je al een offerte had gemaakt, dan zet je deze zo om in een factuur, dat kan je dat al met 1 klik doen. 

CannonWorks biedt facturen maken aan in het basispakket.

Image

Digitaal factureren

Image

Biedt je klant optimaal gemak door digitaal te factureren. Met CannonWorks maak je de facturen digitaal, dat houdt in dat elke factuur de je aanmaakt direct per email kan verzenden naar je klant. Jouw klanten krijgen de facturen in PDF in de mail, maar ook vergezeld van een XML-bestand waardoor deze meteen kan worden inlezen in de boekhouding van de klant. De meest boekhoudprogramma's kunnen jouw facturen nu automatisch verwerken. 

Wil je de factuur gewoon uitprinten en per post verzenden, dat kan natuurlijk ook gewoon.

Automatisch nummeren

Je kan zo van start met factureren. Je stelt je Account in met welk factuurnummer je wilt beginnen en iedere volgende factuur wordt automatisch genummerd. Je hoeft dat niet per aan het begin van het jaar te doen, je kan op ieder moment starten met facturen maken uit CannonWorks.

Eenvoudig overzicht houden

Je houdt eenvoudig overzicht van facturen in concept (pro-forma), facturen die je recentelijk hebt verzonden, of facturen die de betalingtermijn hebben overschreden. Je maakt in 1 klikt een herinnering aan of je stuurt een creditfactuur.

Een factuur maken op PC, tablet of mobiel

Calculatie op tablet en smartphone

Eenvoudig uitbreidbaar met diverse modules!

Nadat je een proefabonnement hebt genomen kan je in je Account aangeven welke modules oftewel Add-ons je ook wilt gebruiken om je bedrijf volledig op maat in te richten.

Je kan de meeste van deze Add-ons's gratis uitproberen, zo weet je altijd of dat bij je bedrijfsvoering past of niet.

TIP: Meld je aan voor onze nieuwsbrief om regelmatig updates te krijgen van nieuwe uitbreidingen, koppelingen en Add-on's.

© 2021 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden