Calculatiesoftware voor bouw, montage en kluswerk

Maak goed onderbouwde offertes met het meest gebruikersvriendelijke calculatiepakket

Ben je aannemer of zelfstandige in bouwprojecten en je zoekt een handig en gebruiksvriendelijk calculatieprogramma waarmee je snel en goed een verbouwingen mee kunt uitrekenen? Dan hebben wij voor jou de oplossing.

CannonWorks rekent voor jou allerlei soorten werkzaamheden uit voor bouw en klusprojecten. Dit werkt heel gemakkelijk en snel, doordat je zelfs al tijdens het opnamewerk de calculatie kunt maken, door met de app op mobiel en tablet.

Heb je de meters ingegeven, dan staat de prijs inclusief offerte al klaar en kan je deze met één klik, geheel in je eigen huisstijl, verzenden aan je klant. Wil je met de PC calculeren? Dat kan natuurlijk ook...

Start vandaag nog met CannonWorks en heb in een paar minuten je offerte met begroting bij je klant in de mail.

Het kantoor in je broekzak

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

CannonWorks is meer dan alleen een calculatieprogramma, het regelt namelijk alles in je bedrijf. Daarmee heb je het kantoor in je broekzak, zodat jij (en eventuele collega's) direct de zaken tijdens de werkdag zelf kunnen regelen. Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifiek rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en een op de werkvloer bijvoorbeeld alleen maar de urenregistratie.

Image

Samenwerken met onderaannemers?

...die koppel je eenvoudig aan de calculatie...

Als bouwondernemer werk je veel samen met schilders, stukadoors, installateurs of andere bedrijven of zelfstandigen. Je hebt ook hun prijzen nodig in jouw begroting te verwerken.

Met CannonWorks kun je eenvoudig bij onderaannemers of samenwerkers een offerte aanvragen. Deze offerte hang je in je project en de opgegeven prijs wordt onderdeel van de begroting. Jij bepaalt de marge en CannonWorks berekent deze automatisch mee in de prijs welke jij naar je klanten stuurt.

Krijg jij de opdracht, dan regel je met 1 klik direct alle zaken met je onderaannemers oftewel samenwerkers. Ook zij krijgen dan de opdracht met de voorwaarden welke jij aan de samenwerking voor het project stelt.

 

Image

Een op-maat begroting

Eenvoudig een uitgebreide calculatie maken

Je bent wellicht op zoek naar een calculatieprogramma waarop kunt vertrouwen dat de juiste prijzen worden berekend. Calculeren is vaak een tijdrovende klus, maar met CannonWorks kun je heel snel een calculatie opbouwen waarbij je met een paar kliks je meetgegevens aan de juiste prijzen hebt gekoppeld en die ook meteen de juiste beschrijving op de begroting en ook automatisch op de offerte zet. 

De begroting exact zoals jij het wilt

Nadat je meetregels hebt ingevoerd staat de prijs al klaar. Je kan je de begroting exact weergeven als jij of je klant wenst. Per per gebouw, gebouwdeel of per gebouwelement aangeven welke details je wel of niet wil tonen zoals de meetgegevens, eenheidsprijzen, subtotalen e.d. Je geeft daarnaast een duidelijk overzicht van eventuele staartkosten. Zo geef je de klant precies de informatie die je hem of haar wilt geven. 

Overzicht in lopende aanvragen en offertes

Alle offertes worden in een overzichtelijk dashboard geplaatst, zodat je precies weet wat je hebt verstuurd en welke offerte je nog moet maken en welke je een opracht van hebt ontvangen.Ons doel is dat onze klanten elke dag snelheid en gemak kunnen ervaren van dit calculatieprogramma dat automatisch offertes voor je maakt en alles voor je bijhoudt, wat iedere dag weer tijdwinst oplevert.  

Offerte maken in software

Direct een offerte zonder een woord te typen

Alles in je eigen huisstijl

Met CannonWorks genereer je direct al de offerte, deze hoef je niet separaat ook nog eens te maken. Bij het aanmaken van je Account stel je automatisch al je huisstijl en je documentopmaak in. 

Hierdoor heb je direct al een offerte klaar staan met offerte in je eigen huisstijl en aangevuld met eventuele Algemene voorwaarden. De offerte kan je direct verzenden via de handige mailfunctie in CannonWorks.

Tip; Heb je nog geen goede algemene voorwaarden? In CannonWorks kan je zelf kiezen welke te gebruiken. Zo hebben we diverse voorbeelden of je kan je eigen algemene voorwaarden toevoegen.

CannonWorks is geschikt voor zowel ZZP-ers als MKB- en grote bedrijven in (af)bouw en vastgoedonderhoud.

PDF van calculatie met offerte

Start hier je gratis proefmaand

Image

Voor wie een goed calculatiepakket wil hebben

Calculatie
pakket

€ 29,- p/m

Starterpakket

Voor de ondernemer of vakman die gewoon gemak wil

Standaard
pakket

€ 25,- p/m

Image

Voor de ondernemers die alle zaken goed op orde wil hebben

Pro
pakket

€ 39,- p/m

Image

Voor MKB-bedrijven die inzicht willen in de projectresultaten

MKB 
Pro-pakket

€ 49,- p/m

Al onze pakketten zijn transparant in prijs en zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en maandelijks opzegbaar. We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet. We zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Uitbreidbaar met diverse Add-ons

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
inkoopfactuur__200x200.png
Aankoop
calculatie__200x200.png
Calculatie
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
werkbon-addon.png
Werkbon
bancontact-addon.png
Bancontact
offertefotos__200x200.png
Foto's in offertes
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
kalender__200x200.png
Planning
automtische-incasso__200x200.png
Automatische incasso
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
website-plugin__200x200.png
Website plugin
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je bouwklus zo ter plekke op mobiel of tablet doen en direct een goed onderbouwde calculatie maken. De offerte kun je per mail dan zelfs al direct achterlaten bij de klant. Zo lever je snel je offerte in en is je concurrent je nooit meer voor.

Image

Met bibliotheken en normeringen voor:

 • Schilderwerken (o.b.v. Basis Verfbestek 2016)
 • Stucwerk
 • Plafond- en wandmontage
 • Beglazing
 • Bouwkundig werk en reparaties
 • Bestrating
Vakmannen

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf

CannonWorks is uitstekend geschikt voor MKB-bedrijven in bouw en onderhoud, maar ook de voor de ZZP'er en het klusbedrijf. Geen moeilijke cursussen zijn nodig en je kan er snel mee aan de slag, omdat;

 • het eenvoudig werkt
 • je mobiel met de App kunt calculeren
 • je automatisch ook offerte maakt
 • en kunt e-mailen
 • het tijd gaat besparen
 • geen investering hoeft te doen
 • zelf kan kiezen welke modules te gebruiken
 • makkelijk is over te stappen
 • het aansluit bij je huidige werkwijze

Ervaar het zelf met een proefabonnement, je kan gratis proberen, de prijs is transparant en je zit nergens aan vast.

Offerte per mail
© 2022 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden